Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Denizli’nin Tavas ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklandı..

Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama
Editör: Karamanca
08 Şubat 2018 - 07:47




Denizli’nin Tavas ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklandı.
Denizli’nin Tavas ilçesi Kızılca Mahallesi’nde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu ile Mücadele ekipleri, 5 şüpheliyi takibe aldı. Takibin ardından uyuşturucu tacirlerini yakalamak için harekete geçen ekipler, uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir araç ile ona eskortluk yapan başka bir aracın yakalanması için 4 Şubat’ta operasyon düzenledi. Aracı durduran ekipler, her iki aracın içinde bulunan 5 kişiyi yakaladı.
Araçların ve şüphelilerin evlerinde arama yapan jandarma ekipleri, 1 kilo 100 gram kubar esrar, 1 adet 7,65 ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği, ele geçirdi. Yakalanan 5 şüpheli sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede ifadeleri alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum