Reklam

Aksaray'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Aksaray’da özel bir şirkete ait ambulansla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı..

Aksaray'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Editör: Karamanca
18 Ocak 2018 - 08:28




Aksaray’da özel bir şirkete ait ambulansla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Kaza, Aksaray E-90 karayolu üzerinde Terminal Işıklı Kavşak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kamyon fabrikasına ait A.O. (38) idaresindeki hasta taşıyan ambulans, terminal kavşağına geldiğinde B.C.S. idaresindeki 68 DZ 606 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki sürücü ile ambulansta bulunan hasta S.Ö. (33), refakatçisi A.A. (44) ve otomobildeki A.A. (33) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası yola savrulan araçlar nedeniyle yolun bir kısmı trafiğe kapanırken, yoldan geçen jandarma ekipleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için karayolunda güvenlik önlemleri aldı. Otomobilde bacağı sıkışan yaralı ise itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı. Kazada yaralanan 5 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum