Reklam

Stepne içinde 1,5 kilo esrar ve ruhsatsız tabanca çıktı

Aksaray’da bir otomobile operasyon düzenleyen polis, stepne içine gizlenmiş 1,5 kilogram toz esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirdi..

Stepne içinde 1,5 kilo esrar ve ruhsatsız tabanca çıktı
Editör: Karamanca
11 Ocak 2018 - 12:02




Aksaray’da bir otomobile operasyon düzenleyen polis, stepne içine gizlenmiş 1,5 kilogram toz esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri plakasını belirledikleri otomobili Aksaray-Adana Karayolu üzerinde takibe aldı. Otomobilin şehir merkezine yaklaşması üzerine operasyon için düğmeye basan polis ekipleri, otomobili durdurdu. Otomobil sürücüsü Abdullah Ö. (45) etkisiz hale getirilirken, narkotik köpeği ile araçta polis ekipleri geniş çaplı arama yaptı. Yapılan aramalarda aracın stepnesi içine gizlenmiş 1,5 kilo toz esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobil sürücüsü Abdullah Ö. ile birlikte araçta bulunan Bahadır S. (40) gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum