Uşak-İstanbul uçak seferleri başlıyor

Uşak Protokolü, 22 Ocak 2018 tarihinde Uşak-İstanbul arasında başlayacak olan uçak seferlerini gerçekleştirecek Hava Yolları firma temsilcileri ve sanayicilerle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi..

Uşak-İstanbul uçak seferleri başlıyor
Editör: Karamanca
21 Aralık 2017 - 20:55




Uşak Protokolü, 22 Ocak 2018 tarihinde Uşak-İstanbul arasında başlayacak olan uçak seferlerini gerçekleştirecek Hava Yolları firma temsilcileri ve sanayicilerle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
UTSO Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Salim Demir’in yanı sıra, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, Hava Yolları Yer İşletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin, şirket temsilcisi Emre Pekesen, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve sanayici ve iş adamları katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Salim Demir Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın, Uşak’a yaptığı ziyarette Uşak Havaalanından İstanbul’a uçak seferlerinin 22 Ocak 2018 itibariyle yeniden başlayacağı müjdesini verdiğini ifade ederek "O süreçten sonra uçuşları gerçekleştirecek olan Hava yolu yetkililerince havaalanımızda gerekli inceleme ve ön görüşmeler yapıldı. Bugün de Uşak havaalanını kullanacak olan tüm kesimlerin temsilcileri ile geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yaparak hayırlı ve yararlı olan bu işin kalıcı ve devamlı olması için atılması gereken adımları değerlendireceğiz" dedi.
Uşak’tan İstanbul’a uçuşların geçici olarak kesintiye uğradığını ve 22 Ocak itibariyle yeniden başlatılacağını dile getiren Vali Salim Demir, "Şu an buradaki yoğun katılımdan da anlaşıldığı gibi Uşak’ın İstanbul uçuşları için yolcu eksikliği yok. Başlayacak olan uçuşların kalıcı olması için tüm kesimlerin değerlendirmelerini ve taleplerini alarak söz konusu taleplerin mümkün olduğu kadar tamamını kapsayacak şekilde düzenlemelerle uçuşları devam ettireceğiz. Uşak’tan uçak seferlerinin yeniden başlamasına vesile olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan başta olmak üzere emeği geçen herkese tüm Uşaklılar adına teşekkür ediyor; 22 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olan Uşak-İstanbul uçak seferlerinin İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Uşak Havaalanı Müdürü Fevzi Akdeniz, Uşak Havaalanının genel durumu, Uşak’ta yolcu kapasitesi ve Hava yollu şirketinin gerçekleştireceği seferlerle ilgili sunum yaptı. Sunumların ardından genel değerlendirme taleplerinin alınmasıyla devam eden toplantının sonunda şirket genel Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin tarafından Vali Salim Demir’e uçak maketi hediye edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum