AK Parti Kırşehir İl Kongresi Ocak 2018'de yapılacak

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir AK Parti İl Kongresinin Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile Ocak 2018’de yapılacağını söyledi..

AK Parti Kırşehir İl Kongresi Ocak 2018'de yapılacak
Editör: Karamanca
20 Aralık 2017 - 17:05




AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir AK Parti İl Kongresinin Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile Ocak 2018’de yapılacağını söyledi.
Aşıkpaşa Spor Salonunda gerçekleşecek kongre öncesi AK Parti teşkilatlarının bir bütün olduğunu ifade eden İl Başkanı Aslan, 2001 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la başlayan kutlu yolculuğun merkezine insanı yerleştirdiklerini söyledi. 6 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek İl kongresine Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağını belirten Başkan Aslan, “Başbakan Binali Yıldırım Kırşehir Kongremize katılarak Kırşehirlilere Aşıkpaşa Spor Salonunda hitap edecek. Yeni yatırım programlarımızı ve Kırşehir’deki değişimleri de Başbakan Yıldırım’a iletme şansımız olacak. Merkez ilçe ile beraber Kırşehir’de ilçe kongrelerimizi tamamladık ve biran olsun durmadan 2023 hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
İhlas Haber Ajansına (İHA) konuşan İl Başkanı Aslan, “Ulaşım, eğitim, sağlık, savunma sanayi, Cumhuriyet tarihinin en önemli eserlerini çıktığımız bu kutlu yolda teşkilatlarımızın her kademesi ile inşa ettik. ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ anlayışını kendimize düstur edinerek her kademede ilerleyen bir anlayışla hizmet ettik” dedi.
AK Parti iktidarı ile birlikte Kırşehir’in de büyümeye başladığını ve geliştiğini anlatan İl Başkanı Aslan, “Kırşehir, Türkiye’nin gelişimi noktasında payını fazlası ile alıyor. Teşkilatlarımız ve bürokratlarımız her kademede Kırşehir için çalışmalar sergiliyor. Hazırladığımız gelişim programlarımız teşkilatımızla birlikte milletvekilleri, belediye başkanı ve STK’larla uyum içerisinde gösterilen çalışmalarla ilerliyor” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum