Kemal Karabüber: Başbuğa sahip çıkma ve haklı çıkma zamanıdır

Karaman’ın tanınmış Ülkücü simalarından Kemal Karabüber yazılı bir açıklama..

Kemal Karabüber: Başbuğa sahip çıkma ve haklı çıkma zamanıdır
Editör: Karamanca
10 Kasım 2017 - 10:17




Karaman’ın tanınmış Ülkücü simalarından Kemal Karabüber yazılı bir açıklama yaparak yeni kurulan bir partiye geçtiği veya geçeceği iddialarına cevap verdi. Açıklama şöyle;

‘’Elhamdülillah Müslüman’ız ve Türk’üz çok şükür. Kendimizi de Ülkücü bir Türk Milliyetçisi olarak tanımlamaktan ve bu şekilde tanınmaktan da gurur duyuyoruz. Ne mutlu bize ki, kutlu ve hak bir davanın neferleriyiz. Ne mutlu bize ki, Başbuğ Alparslan Türkeş gibi bir liderin yolunda yürüyoruz ve onun soluduğu havayı teneffüs ediyoruz. Başbuğumuz bize her adımıyla örnek olmuştur. Efendiliği, sabrı, hoşgörüsü ve tavizsiz Türk Milliyetçiliği ile Başbuğumuzu 100’üncü yaşında Rahmetle ve özlemle anıyoruz her zamanda anacağız. 
Başbuğumuzun dişiyle, tırnağı ile kurduğu ve Ülkücülere emanet ettiği Ülkücü Hareketin şerefli bayrağını asla yere düşürmeyeceğiz, burçlara dikmeden de rahat görmeyeceğiz. Andımız vardır. 

Bakıyoruz ki dışarıdaki bazı şahsiyetler anlamsız bir şekilde bizim adımızı kökeni belli olmayan bir parti ile özdeşleştirerek kuru tartışmaların içerisine sokmaya çalışıyorlar. Bizler bu şahsiyetlerin bu kutsal davayı düşünmeyerek herkesin içinde tartışma konusu yaptıklarını görüyoruz. Sosyal paylaşım sitelerinde, köşe başlarında, kahfehanelerde, herkesin bir birine sanki düşmanmış gibi saldırmaları ve bizleri de bu karanlık çukur içerisine sürüklemeleri inanın beni derinden üzmektedir. Her zaman söyledim şimdide söylüyorum, benim yerimde bellidir yurdumda. Birileri bilgimiz ve ilgimiz olmadan bir yerlerde benim adıma oda geçti, oda geçiyor gibi yalan yanlış şeyler konuşuyorlar. Benim adıma sadece İl Başkanım ve Ocak Başkanım konuşabilir. Onların dışında benim ağzımdan bir şey çıkmıyorsa inanmayın.

Bu hareketin geçmişinde mücadele vardır, çile vardır, şehitler vardır. Onlara layık olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Dün Ülkücü harekette olup bugün çamur atanlar olacaktır elbet . Dün Ülkücü Harekette olup bugün başka kulvarlarda cirit atanlar olacaktır elbette. Bizler Karaman da dim dik ayakta olduğumuzu Ülkücünün ocağı Ülkü Ocağı, partisi Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu bütün düşmanlarımıza gösterdik göstereceğiz. Başbuğumuzun dediği gibi “MHP,ÜLKÜCÜLERİN İNANÇ HAREKETİDİR” Ülkücülük denen şerefli hareketi plânlayan, kitabını yazan, hedeflerini  tayin eden kişi Başbuğumuzdur. 

Kendini Ülkücü gören ve Ülkücü hisseden herkesin yeri Milliyetçi Hareket Partisidir. Dün öyleydi, bugün böyledir, yarında bu böyle olacaktır. Kim ve derse desin, kim ne söylerse söylesin biz yolumuza devam edeceğiz. Bütün inanmış arkadaşlarıma da buradan sesleniyorum bir an önce  titreyip kendimize dönmemiz gerekmektedir. Türk Milliyetçisi, Türk Ülkücüleri, Milliyetçi Hareketçiler olarak artık tek yürek, tek bilek, tek ses, tek bayrak ve tek vücut olmak zorunda olduğumuzu unutmayalım. Bizim yolumuz dikenlidir evet ama bir o kadar da sevda doludur. Ayağına diken batanları tarihte gördünüz ve görmeye devam ediyorsunuz. Önce dedik, aklı olan ayağına batan dikeni akrebin iğnesiyle çıkarmaya kalkmaz diye akrebin iğnesini ayağına batıranların akıbetini hepiniz izliyor ve görüyorsunuz.
Zaman, egoları yenme ve Ülkücü Harekete destek verme zamanıdır. 
Zaman, birlik zamanıdır. 
Zaman, dayanışma zamanıdır. 
Zaman,” Ülkücülüğümüz; Türk Milleti'ni en kısa zamanda, en üst seviyesine çıkarmak; mutlu, müreffeh hale getirmek, bağımsız, hür, kendi haklarına sahip bir hayata kavuşturmaktır “diyen Başbuğumuza layık olma ve haklı çıkarma zamanıdır. 
Allah…
Türk’ü devletsiz…
Ülkücüyü MHP’siz…
Türk Milleti’ni Ülkücüsüz bırakmasın’’


YORUMLAR

  • 0 Yorum