Vali Bilmez'in mahalle buluşmaları devam ediyor

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Yeni Mahalle ve Atatürk Mahallesi’nde ‘Halk Günü’ toplantısı gerçekleştirdi..

Vali Bilmez'in mahalle buluşmaları devam ediyor
Editör: Karamanca
02 Kasım 2017 - 05:56




Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Yeni Mahalle ve Atatürk Mahallesi’nde ‘Halk Günü’ toplantısı gerçekleştirdi.
Ardahan Valiliğince belirli dönemlerde düzenlenen halk günü toplantıları; halkın tamamına ulaşmak, sorun ve talepleri yerinde dinleyerek çözüm önerilerini istişare etmek amacıyla mahallelerde yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Karagöl ve İnönü Mahallerinde başlayan mahalle buluşmalarının ikincisi Yeni Mahalle ve Atatürk Mahallesinde devam etti.
Şehit Er Serhat Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve diğer yetkililer ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Bilmez, bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini değerlendirdi.
Mahallelimizle aynı ortamı paylaşmak, sorunları dinlemek için buradayız diyen Vali Bilmez, katılımcılara şu sözlerle seslendi:
“Buraya sizlerle sohbet etmek, sizlerin sorunlarını dinlemek, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve aynı ortamı paylaşmak için geldik. Bizim böyle zaman zaman bir araya gelmeye, sohbet etmeye, kaynaşmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana, hem köylerimizde, hem de merkezde vatandaşlarımızla, birim amirlerimizle şehrimizin geleceğine yönelik yapılabilecek çalışmalarla ilgili olarak bir araya geliyoruz. İl merkezinde bu ikinci halk buluşmamız. Karagöl ve İnönü mahallemizin ardından, bugün de Yeni mahalle ve Atatürk mahallemizde sizlerle karşılıklı sohbet için buraya geldik. Belediye Başkanımız ve kurum amirlerimiz burada. Sizleri birlikte dinleyeceğiz, sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Daha çok mahallelerimizi ilgilendiren sorunlar başta olmak üzere sağlık, eğitim, asayiş konularında aksaklıkları yerinde görmeyi ve bu sorunlara çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Toplantılarımızı inşallah bundan sonra da devam ettireceğiz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.”
Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, mahalle buluşmasına öncülük ettiği için Vali Bilmez’e teşekkür etti. Başkan Köksoy, “İki mahallemizde, kendi görev alanımızla ilgili olarak birçok ana altyapı çalışmalarını tamamladık. Mahallemizin görüntüsünün önemli ölçüde değiştiğini düşünüyorum. Bugün burada mahallelimizin taleplerini, sorunlarını Sayın Valimizin öncülüğünde dinleyeceğiz ve kendi görev alanımızla ilgili olarak gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.
Vali Bilmez, kendisine iletilen sorunların hızlı bir şekilde değerlendirilmesi için ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum