Erzincan Gönüllü Gençler Derneği Tercanlı çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşıladı

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, gerçekleştirdiği organizasyonlarla, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım elini uzatıyor..

Erzincan Gönüllü Gençler Derneği Tercanlı çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşıladı
Editör: Karamanca
01 Kasım 2017 - 05:55




Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, gerçekleştirdiği organizasyonlarla, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım elini uzatıyor.
Başlattıkları kampanya ile Erzincan’ın Tercan ilçesindeki çocuklara kışlık mont ve bot dağıtan Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kış gelmeden ihtiyaçlı çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyerek, çocukların sevinç kaynağı olmaya devam ediyor.
Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kocatürk, 10 yıldır Erzincan’da hizmet verdiklerini belirterek, ilçe, köy ve il merkezinde ki ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmek için bu kampanyayı başlattıklarını kaydetti.
Tercan ilçesindeki ihtiyaçlı çocuklara, hayırsever vatandaşların yardımı ile mont ve bot dağıttıklarını söyleyen Başkan Kocatürk, tüm hayırseverleri bu kampanyaya destek olmaya çağırdı.
Etkinliğe destek olma adına çocukların eğlenebileceği ortamı temin eden Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’a da teşekkürlerini ileten Başkan Kocatürk ve dernek mensupları çocuklarla halay çekip, çeşitli türküler seslendirdiler. Düzenlenen etkinlikle doyasıya eğlenen çocuklar ise emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum