Reklam

Mersin'de bombalı saldırının düzenlendiği polis servis aracı olay yerinden kaldırıldı

Mersin’de uzaktan kumandalı bomba ile saldırı düzenlenen polis servis aracı, yapılan incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı..

Mersin'de bombalı saldırının düzenlendiği polis servis aracı olay yerinden kaldırıldı
Editör: Karamanca
17 Ekim 2017 - 18:15




Mersin’de uzaktan kumandalı bomba ile saldırı düzenlenen polis servis aracı, yapılan incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı.
Merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi Dikenliyol Kavşağı’nda akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğüne ait servis aracının geçişi sırasında yol kenarındaki bir mobilete konulan bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 17’si polis 18 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların tedavileri hastanelerde devam ederken, polis ekipleri de olay yerindeki incelemelerini tamamladı. Polis servis aracı gelen çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Patlayan bombanın etkisiyle zarar gören park halindeki diğer araçlar da çekiler tarafından kaldırıldı. Yol Mersin Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlileri tarafından temizlenmeye başladı. Bu sırada çevredeki apartmanlardaki vatandaşların pencerelerinden meraklı gözlerle yapılan çalışmaları izlemesi dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum