Reklam

Vali Su, hastane ve muhtarlığı ziyaret etti

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Toros Devlet Hastanesi ve 50. Yıl Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti..

Vali Su, hastane ve muhtarlığı ziyaret etti
Editör: Karamanca
15 Ekim 2017 - 10:08




Mersin Valisi Ali İhsan Su, Toros Devlet Hastanesi ve 50. Yıl Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti.
Vali Su, ilk olarak Toros Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek acil servisi denetledi ve tedavi gören hastaların sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Denetleme sırasında Vali Su’nun hasta ve hasta yakınlarına yönelttiği hastaneden aldıkları hizmet açısından bir şikayetlerinin olup olmadığı yönündeki soru karşısında hastalar, aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Hastane bahçesindeki vatandaşlarla da yakından ilgilenen Su, onlarla da bir süre sohbet etti.
Yoğun programından fırsat buldukça muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ali İhsan Su merkez Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahalle Muhtarlığına sürpriz bir ziyarette bulundu.
Muhtar Hasan Balbay ile bir araya gelen ve vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaşan Su, burada yaptığı konuşmada, mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişilerin muhtarlar olduğunu ifade etti. Vatandaşların teveccühü ile göreve gelen ve devletin ilk kapısı olan muhtarların dile getirdiği sorun ve taleplerin şahsi değil, temsil ettikleri vatandaşların sorun ve talepleri olduğunu söyleyen Su, “Muhtarlardan gelen tüm taleplerin takipçisi olacağız ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlayacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum