Reklam

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü'den Teşekkür

Ak Parti Karaman l başkanı Nazmi Ünlü Başbakan Binali yıldırım'ın Karaman

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü'den Teşekkür
Editör: Karamanca
29 Mart 2017 - 07:28




Ak Parti Karaman l başkanı Nazmi Ünlü Başbakan Binali yıldırım'ın Karaman mitingi ile ilgili Karaman halkına Teşekkür etti. Ünlü teşekkür mesajında;


‘’AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz mitingde AK kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimizin dört bir yanından istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Karaman için, Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle mitingimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 


Karaman Milletvekilimiz T.B.M.M. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Recep Konuk, Karaman Milletvekilimiz Dr. Recep Şeker, Geçmiş Dönem Karaman Milletvekilimiz Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belde Belediye Başkanlarımız, il, ilçe, Belde, Köy ve Mahalle teşkilatlarımız ve tüm STK’lara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


AK Parti Genel Başbakanımız Binali Yıldırım´ın İlimizde gerçekleştirdiği mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan´ın da katılımlarından dolayı büyük onur duyduk. Genel Başkan Yardımcımızın ve Bakanlarımızın katılımı coşkumuza ve heyecanımıza ortak olmuş, bizleri onurlandırmıştır, şahsım adına hepsine tek tek teşekkür ediyorum.


Karaman mitingimiz, esasen 16 Nisan´da şekillenecek tablonun bir özetidir. 15 Temmuz akşamı hain darbe kalkışmasına karşı Karamanlı hemşerilerimiz nasıl tek vücut olup bu meydanı doldurduysa, 16 Nisan´da da tüm hemşerilerimiz tek vücut olacak, birlikten yana kardeşlikten yana tavrını koyacak ve daima millet, kararımız evet diyecekler.
Başbakanımız Binali Yıldırım Karaman’da ki coşkuyu görerek Karaman’dan büyük bir moral ve mutlulukla ayrıldı. Başbakanımız İlimizden ayrılırken, bütün Karamanlı hemşerilerimize selamlarını ve mitinge katılımları için teşekkürlerini iletti.


AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´ın ilimize teşrifiyle birlikte gerçekleşen mitingde davetimize icabet ederek, alanı doldurarak gurur kaynağımız olan bütün Karaman halkına sonsuz teşekkür ederim. Bizlere göstermiş oldukları destek memleketimize olan sevdamızı kat be kat arttırmış’’ sözlerine yer verdi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum