İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya: ″Köylerimize hizmet artarak devam edecek″

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Yeniboğazkesen ve Demiryazı köylerini ziyaret etti..

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya: ″Köylerimize hizmet artarak devam edecek″
Editör: Karamanca
15 Mart 2017 - 08:22




Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Yeniboğazkesen ve Demiryazı köylerini ziyaret etti.
İlk olarak Yeniboğazkesen köyünü ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya’yı, Yeniboğazkesen köyü muhtarı Hasan Uslu ve vatandaşlar karşıladı. Kaya, köyde yaşayan vatandaşlar ile geçmişte yapılan hizmetler ve gelecekte yapılması planlanan yatırımlar üzerine bir süre sohbet ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
Yeniboğazkesen köyünde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kaya, "Gönlümüz her zaman sizlerle beraber. Köylerimize yapılan hizmetler artarak devam edecek. Eksiklerimiz noktasında ise muhtarımızdan gerekli bilgileri alacağız. Sizlerin de talepleri ile köylerimizde daha neler yapılması gerekiyorsa onları da gerçekleştireceğiz. Misafirperverliğinizden dolayı muhtarımız başta olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Yeniboğazkesen köyü muhtarı Hasan Uslu ise ziyaretinden dolayı Kaya’ya teşekkür ederek, "Her zaman derdimizle dertleniyor, sevincimizle seviniyorsunuz. Köylerimizde çok büyük emeklerinizin olduğunu görüyoruz. Hep böyle devam edeceğini biliyorum. Bugün köyümüzü ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.
Kaya, daha sonra Demiryazı köyünü ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum