Tarsus Güzelini Seçiyor

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Tarsus Güzelini Seçiyor” adlı güzellik yarışması düzenliyor..

Tarsus Güzelini Seçiyor
Editör: Karamanca
17 Şubat 2017 - 12:13




Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Tarsus Güzelini Seçiyor” adlı güzellik yarışması düzenliyor.
Göreve geldikleri günden bugüne kadar sosyal ve kültürel aktivitelere önem verdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de farklı bir şekilde kutlayacaklarını ifade etti.
Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün dolu dolu kutlanacağını, yapılacak etkinlikler kapsamında bir de güzellik yarışması yapılacağını açıklayan Başkan Can, Tarsus’ta ikamet eden 18-25 yaş arası bayanların katılabileceği yarışma için katılımcıların ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.
Başkan Can, 1 Mart 2017 Çarşamba günü son bulacak başvuruların ardından yapılacak yarışmada dereceye girenlere ödülleri 8 Mart 2017 Çarşamba günü 75. Yıl Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da yapılacak törende takdim edileceğini, dereceye girenlerden birinciye 5 bin lira, ikinciye 2 bin 500 lira ve üçüncüye bin lira para ödülü verileceğini kaydetti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum