Araçta sıkışan sürücüyü AFAD ekipleri kurtardı

Sivas’ın Kangal ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde sıkışan sürücüyü, Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri kurtardı..

Araçta sıkışan sürücüyü AFAD ekipleri kurtardı
Editör: Karamanca
10 Şubat 2017 - 12:25




Sivas’ın Kangal ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde sıkışan sürücüyü, Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri kurtardı.
Kaza, saat 13.00 sıralarında Sivas-Malatya karayolu Halep Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Kangal istikametinden, Sivas istikametine gitmekte olan Selçuk D. (34) idaresindeki 35 YCM 34 plakalı otomobil, Sivas’tan Kangal’a giden Abdullah F. idaresindeki 58 LD 393 plakalı meyve yüklü kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine ambulans, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Abdullah F., 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Selçuk D. ise araç içerisinde sıkıştı. AFAD ekiplerinin yarım saat süren çalışmasının ardından sıkışan sürücü bulunduğu yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazada her iki araç da kullanılmaz hale geldi.
Kaza sonrası Sivas-Malatya karayolu bir süreliğine trafiğe kapandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum