Başkan Atilla Kültür ve Kongre Merkezi'ni denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, içinde tiyatro, sinema ve eğitim salonlarının bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu..

Başkan Atilla Kültür ve Kongre Merkezi'ni denetledi
Editör: Karamanca
09 Şubat 2017 - 12:26




Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, içinde tiyatro, sinema ve eğitim salonlarının bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, belediyenin hizmet alanlarına yönelik ziyaret ve denetimlerine devam ediyor. Başkan Atilla, bu kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını 2016 yılının sonunda tamamladığı ve 50 milyon liraya mal olan bölgenin en büyük Kültür ve Kongre Merkezi’ni ziyaret etti. Kültür ve Kongre Merkezi’nde bulunan 1800 kişilik kongre, sahnesi 360 derece dönen 280 kişilik tiyatro, 308 kişilik sinema, 100 kişilik sinema eğitim, 210 kişilik eğitim salonları ile 130 araçlık otopark, teknik odalar ve seramik atölyesini gezip incelemelerde bulunan Başkan Atilla, ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum