Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği demokrasi nöbetine destek verdi

FETÖ’nün darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Silifke’de demokrasi nöbetini sürdürüyor..

Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği demokrasi nöbetine destek verdi
Editör: Karamanca
27 Temmuz 2016 - 07:57




FETÖ’nün darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Silifke’de demokrasi nöbetini sürdürüyor.
AK Parti Silifke İlçe Teşkilatının organizesi ile Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan’ın destekleriyle gerçekleştirilen demokrasi nöbeti ilçenin Göksu Parkında gerçekleştirildi.
Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Şehitler için Kuran-ı Kerim okunurken katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen haince darbe girişiminin püskürtüldüğünü belirten Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan, “Türkiye’miz çok önemli bir sınav veriyor. Bu hainlerin oyunları bitmez. Bunlar şeytana bile pabucunu ters giydirir. Bir sürü kirli tezgahları vardır. Dikkatli olmamız, meydanları boş bırakmamamız lazım. Meydanlar tüm halkımızındır. Tek bayrak, tek devlet, tek vatan ve tek millet uğrunda darbe girişimine karşı durarak şehit olan kardeşlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye bu yolda verilen şehitlerle, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve cesareti sayesinde ve Türk milletinin canı pahasına verdiği mücadele pahasına bu badireyi atlatmıştır” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum