Ayrancı Yurt Caddesi Bayrama Hazır

Ayrancı merkezinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen

Ayrancı Yurt Caddesi Bayrama Hazır
Editör: Karamanca
30 Haziran 2016 - 15:00




Ayrancı merkezinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ‘’Ayrancıya yakışır, nesiller boyu gidecek yollar yapıyoruz’’ dedi.

Yurt caddesindeki çalışmaları inceleyen Yüksel Büyükkarcı, ‘’Şu an sıcak asfaltlama için zemin hazırlık çalışmaları yapılıyor. Bu işlemin hemen ardından sıcak asfalt serme işlemi başlayacak. Ramazan Bayramına yolun bütün çalışması tamamlanmış olacak. İhtiyaçları anlık karşılamak yerine doğru planlama ile uzun yıllar gidecek yatırımlara dönüştürüyoruz. Böylelikle bütçeyi kısa sürede yıpranıp kaybolacak işlerden sakındırıyoruz. Bu yol, içinde bulunduğu mahalleyi en 50 sene taşır’’ dedi.

Caddedeki çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, ‘’2 kilometrelik uzunluğu 20 metre civarı genişliği ile Yurt Caddesi’ndeki çalışmalar sonlandığında, cadde pist gibi görünecek. Bu yol hem günümüz ihtiyacına hem de ilerleyen yıllarda artan ihtiyaca cevap verebilecek kapasitede hazırlanıyor. Başkanımıza teşekkür ederiz’’ dediler.

 

yüksel büyükkarcı

yüksel büyükkarcı

ayrancı

yurt caddesi

ayrancı yurt caddesi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum