Mogder Başkan Vekili Ali Kıratlı'dan Teröre Kınama

Mersin Oto Galericiler Derneği (MOGDER) Başkan Vekili Ali Kıratlı, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen terör saldırılarını kınayarak, terör eylemlerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtti..

Mogder Başkan Vekili Ali Kıratlı'dan Teröre Kınama
Editör: Karamanca
29 Haziran 2016 - 10:17




Mersin Oto Galericiler Derneği (MOGDER) Başkan Vekili Ali Kıratlı, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen terör saldırılarını kınayarak, terör eylemlerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtti.
MOGDER Başkan Vekili Kıratlı, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir kınama mesajı yayınladı. Mesajında, yaşanan bu acı olayın milletçe herkesi derinden üzdüğünü vurgulayan Kıratlı, “Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan terörist eylemleri hiçbir zaman başarıya ulaşamamıştır ve ulaşamayacaktır. Atalarımızdan bize emanet kalan bu vatan toprağını ve şehitlerimizin kanını taşıyan şanlı Türk bayrağımızı koruma azmimiz hiçbir zaman kaybolmayacaktır. Türk milleti, her zaman için önem verdiği değerler uğruna canını feda etmekten çekinmeyen aziz bir millettir. Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum