Karaman'da 'En Büyük Engel Sevgisizlik' Sergisi

Karaman’da faaliyet gösteren Özel Kaya Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Karaman'da 'En Büyük Engel Sevgisizlik' Sergisi
Editör: Karamanca
30 Mayıs 2016 - 09:34




Karaman’da faaliyet gösteren Özel Kaya Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan ‘En Büyük Engel Sevgisizliktir’ adlı sergi açıldı.

Eski belediye taş bina sergi salonunda gerçekleşen açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) müdürü Yaşar Göktepe, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesiminin ardından, rehabilitasyon merkezine devam etmekte olan zihinsel ve bedensel yetersizliği bulunan öğrencilerin el emeği göz nuru çalışmalarını inceleyen il milli eğitim müdürü Asım Sultanoğlu öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

Rehabilitasyon merkezi müdürü Üsame Kızılca, Rehabilitasyon merkezi olarak bu işe gönül vererek hizmet ettiklerini belirterek, ‘’Öğrencilerin eğitim, fizik tedavi ve rahabiliteleri için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz’’ dedi. Kızılca konuşmasına şöyle devam etti, ‘’Bugün bu sergiyi açmamızın asıl nedeni engellilerinde bir birey olduğunu, bu çalışmalarla bir nebze olsun insanlara engellilerinde bir şeyler yapabileceğini, yeterlilik düzeylerine göre belirli alanlarda çalışabileceklerini ve verilen görevleri kusursuzca yapmak için çalışabileceklerini göstermek istedik’’

Rehabilitasyon merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmaların yer aldığı sergi 31 Mayıs Salı Günü Saat 17.30’a kadar açık olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum