Odunpazarı'nda Çocukların Kişisel Gelişimine Katkı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak adına Akıl ve Zeka Oyunları etkinliği düzenledi

Odunpazarı'nda Çocukların Kişisel Gelişimine Katkı
Editör: Karamanca
29 Kasım 2015 - 16:00




Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak adına Akıl ve Zeka Oyunları etkinliği düzenledi.
Odunpazarı Belediyesi, Ihlamurkent’te bulunan Oyunpazarı’nda ilk etkinliği yaptı. Ali Arı’nın gerçekleştirdiği Akıl ve Zeka Oyunları kapsamında öğrenciler eğlenerek öğrenme konusunda bilinçlendi. Akıl ve Zeka Oyunları sayesinde çocukların ilgi duydukları alanlardaki oyunlara daha kolay uyum sağlayıp başarılı olacağını vurgulayan yetkililer, çocuklara uygun oyunları belirlemek, bu oyunları öğretmek ve çocukları oyun oynamaya teşvik etmenin öğretmen ve ebeveynlere düştüğünü ifade etti.
Zeka oyunlarının çocuklara sağlayacağı faydalardan bazılarına değinen yetkililer, çocukların bu oyunlar sayesinde, harfler, sayılar ve renkler gibi kavramları daha kolay öğrendiklerini, planlı hareket etmeyi öğrendiklerini ve sosyalleşme konusunda yardımcı olduğunu ifade etti.
Diğer yandan Akıl ve Zeka Oyunları etkinliklerinin Emek Oyuncak Evi ve Zeytindalı Çocuk Merkezinde gerçekleştirileceğini söyleyen yetkililer, yapılan etkinliğin ücretsiz olduğunu belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum