Mudanya'da Toplu Ulaşıma Şoförler Odası Damgası

Mudanya’da 50 yıldır hizmet veren Otomobilciler ve Şoförler Odası, ilçede ulaşımla ilgili hizmetleri kalite ve uygun fiyat dengesi ile yerine getiriyor

Mudanya'da Toplu Ulaşıma Şoförler Odası Damgası
Editör: Karamanca
28 Kasım 2015 - 10:00




Mudanya’da 50 yıldır hizmet veren Otomobilciler ve Şoförler Odası, ilçede ulaşımla ilgili hizmetleri kalite ve uygun fiyat dengesi ile yerine getiriyor.
Bursa ile Mudanya arasında rahat ulaşım imkanı sağlayan Mudanya Otomobilciler ve Şoförler Odası’nın 345 üyesi bulunuyor. Odanın hedeflerini anlatan Başkan Hikmet İlhan, “Bünyemizde 345 üyemiz var. Bu üyelerimizin 89’u taşıyıcı kooperatifi olarak hizmet verirken 112’i üye ise minibüsçü. 42 üyemiz servis hizmeti ve 25’i taksicilik yapıyor. 77 üyemiz ise Trilye, Esence, kooperatiflerine bağlı olarak çalışıyor. 2014 yılında yapılan genel kurulda göreve geldik. Hedefimiz, en kaliteli ulaşım hizmetini, en uygun şartlarda halkımıza sunarken, yenilikçi bir hizmet anlayışını sürdürmektir. Şehir içi servislerimiz ve Bursa bağlantılı hizmetlerimizde vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti verme gayretindeyiz. Bursa’nın İstanbul’a açılan kapısı olan Mudanya’da esnafımız 24 saat kesintisiz hizmet veriyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum