Elazığ'da Torbacılara Şafak Operasyonu: 13 Gözaltı

Elazığ’da uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat timlerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı

Elazığ'da Torbacılara Şafak Operasyonu: 13 Gözaltı
Editör: Karamanca
21 Ekim 2015 - 13:00




Elazığ’da uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat timlerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma yaptı. Narko timler tarafından 17 adres ile uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin kimlikleri belirlendi. Belirlenen adreslere bugün sabaha karşı özel harekat timlerinin de yer aldığı 250 polisle eş zamanlı baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda 13 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek, sorgulanmak üzere KOM Şubesi’ne götürüldü.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok miktarda satışa hazır paketlenmiş esrar maddesi ve hap ile 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum