Başkan Yazgı Mahalle Meclis Toplantısında

Aksaray’da ilk kez Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından başlatılan ve iki yıldan bu yana süre gelen mahalle meclis toplantıları aralıksız devam ediyor

Başkan Yazgı Mahalle Meclis Toplantısında
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 18:14




Aksaray’da ilk kez Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından başlatılan ve iki yıldan bu yana süre gelen mahalle meclis toplantıları aralıksız devam ediyor.
Başkan Yazgı, halkın isteklerini ve dileklerini direk olarak onların ağzından dinliyor. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yardımcılarını ve hizmet birim müdürlerini yanına alarak Yeni Sanayi ve Ereğlikapı Mahallelerinde düzenlenen toplantıya katıldı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yazgı, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan çocuklara da şeker ve çikolata dağıttı.
İlk olarak Yeni Sanayi Mahallesindeki toplantıya katılan Başkan Yazgı, “İşte bakın toplantı yaptığımız yerde bırakın asfaltı, doğru dürüst yol bile yoktu. Şimdi asfalt atıldı. Memnun musunuz? Biz geçen yılda olduğu gibi bu senede asfalt sezonunda neredeyse hiç durmadık. Kenar mahallelerde yol konusunda eksiklikler vardı bizde sizin ihtiyacınıza cevap verebilmek için gecemizi gündüzüme kattık. Sadece bu yıl 120 Bin ton asfalt malzemesi kullandık. Sonuç olarak asfaltı olmayan Yeni Sanayi gibi birçok mahallemize asfalt attık. Şimdi bu mahallemizde alt yapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarının tamamını bitirdik” diye konuştu.
Mahalle sakinleri, bakımı yapılan oyun ve çocuk parkından dolayı Başkan Yazgı’ya teşekkür etti. Başkan Yazgı, bütün istekleri dinledi ve birçok konuyu toplantı esnasında çözüme kavuşturdu. Başkan Yazgı, son olarak 1 Kasım seçimlerinde istikrarın sürmesi için destek beklediğini söyleyerek, “Bizim gücümüz sizler siniz. Sizlerin verdiği destek oldukça bizler güçlü ve kuvvetli oluruz. Bu güç ve kuvvetimizle yine sizlere hizmet etmek, öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum