Denizli Belediyesi'nin Ücretsiz Pilates Kursları Büyük İlgi Görüyor

Denizli’de sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen kadınların yoğun ilgi gösterdiği pilates kursunda yeni dönem başladı..

Denizli Belediyesi'nin Ücretsiz Pilates Kursları Büyük İlgi Görüyor
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 11:39




Denizli’de sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen kadınların yoğun ilgi gösterdiği pilates kursunda yeni dönem başladı.
Kadınların yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği pilates ile Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği pilates kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda 2015-2016 yeni dönemi pilatese başlayacak kadınlara yönelik vücut yağ oran ölçümleri yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, pilates dersleri başlamadan önce ücretsiz olarak vücut yağ oranlarının ölçüldüğünü belirterek, bununla kişilerin vücutlarındaki yağ, sıvı ve kas oranlarının incelendiğini kaydetti. Işık, "Bu incelemeler sonrasında kişileri bilgilendiriyoruz. Nasıl beslenmeleri, neler yemeleri ve neler yapmaları konusunda yönlendiriyoruz. Önümüzdeki hafta başlayacak eğitimlerin ardından 4 ay sonra yeniden ölçüm yapılarak alınan mesafe konusunda bayanlarımıza bilgiler vereceğiz" dedi.
Yeni dönem için bugüne kadar 2 binin üzerinde kayıt aldıklarını ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak verilen pilates eğitimlerine olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Bütün bayanlarımızı sağlıklı yaşam için pilates yapmaya davet ediyorum. Ücretsiz kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi ve Yenişehir Spor Merkezi’ne müracaat etmeleri gerekmektedir" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum