Samani, 2B Sorunun AK Parti Çözdü

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani,

Samani, 2B Sorunun AK Parti Çözdü
Editör: Karamanca
08 Ekim 2015 - 10:15




AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, 2B sorununu kendi sorunları gibi görerek çözüme kavuşturduklarını söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve partililerle birlikte Erenköy Mahalle Muhtarı Celal Karataşlı’yı, ziyaret etti. Ziyaretler sırasında 2B ile ilgili açıklamalarda bulunan Samani, “2B sorunu kanayan bir yaraydı bu yarayı biz çözdük. 2B yasasının alt komisyonun da görev yaptım. 1990’lı yıllarda 2B yasasıyla halk sahibi olan insanlarımızın halkları kalkıyordu. Halkımızı mağdur etmemek adına ‘Önceki hakları korunarak değerlendirilmeli’ diye önerge verdik. Vatandaşımızın haklarını savunarak eski ödemiş oldukları paraların hak sahibi olarak hanelerine yazdırdık” dedi.
2B arazilerinin en fazla bulunduğu şehirlerinin başında Antalya’nın geldiğini belirten Samani, “Kepez bölgesinde de yaygın olan 2B sorununu kendi sorunumuz gibi gördük ve çözüm sürecinde elimizi taşın altına koyduk. Benim verdiğim önergeyle kesinleşmiş mahkeme kararları bulunan yerlerin 2B olduğu hükmüne bağladık. Bununla bölgemizde bir çok kazanım elde ettik. Vatandaşlarımızın yıllardır süren kanayan yarası olan 2B’yi çözdük ve halkımızı feraha kavuşturduk” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum