Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda Yer Aldı

VakıfBank, 2016-2017 sezonu CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi gruplarında Dresdner ve Uralochka Ekaterinburg’la karşılaşacak. Üçüncü rakibi ise eleme maçları sonunda belli olacak. VakıfBank’ta ayrıca başarılı kaptanı Gözde Kırdar "Bayanlarda En İyi Takım Lideri" ödülünü aldı..

Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda Yer Aldı
Editör: Karamanca
10 Haziran 2016 - 07:36




VakıfBank, 2016-2017 sezonu CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi gruplarında Dresdner ve Uralochka Ekaterinburg’la karşılaşacak. Üçüncü rakibi ise eleme maçları sonunda belli olacak. VakıfBank’ta ayrıca başarılı kaptanı Gözde Kırdar "Bayanlarda En İyi Takım Lideri" ödülünü aldı.
İtalya’da gerçekleştirilen kura çekiminde VakıfBank, 2017 CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Dresdner SC (Almanya) ve Uralochka-NTMK Ekaterinburg (Rusya) ile 3. tur maçları sonrasından gelecek bir takımla eşleşti.
Grup etabında 4 takım, çift devreli lig sistemiyle karşı karşıya gelecek. Mücadelelerin sonuçlarına göre gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar Şampiyonlar Ligi Play off turuna yükselecek. VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’ni 2011 ve 2013’te şampiyonlukla, 2014 ve 2016’da ikincilikle, 2015’te ise üçüncülükle tamamlamıştı.
AVRUPA’NIN "EN İYİ TAKIM LİDERİ" GÖZDE
Kura çekiminin de gerçekleştiği CEV Avrupa Voleybol Galası’nda Avrupa’nın önde gelen voleybol yıldızlarına ödülleri verildi. VakıfBank’ın başarılı kaptanı ve milli takımın tecrübeli yıldızı Gözde Kırdar, gecede "Bayanlar En İyi Takım Lideri" ödülünü aldı. Bu ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirten Gözde, “Bu gecede de beni yalnız bırakmayan ikiz kardeşimle Şampiyonlar Ligi zaferini birlikte yaşamıştık. Kardeşim ve aileme destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu ödül için CEV’e, kulübüme ve beni destekleyen herkese minnettarım” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum