Teknosa Ve Toshiba Müşterilerinin Ayağını Yerden Kesti

Son teknoloji ürünleri Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilerle buluşturan TeknoSA, Toshiba ile ortak gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası ile üç şanslı müşterisini BMW marka son model otomobile kavuşturdu

Teknosa Ve Toshiba Müşterilerinin Ayağını Yerden Kesti
Editör: Karamanca
17 Aralık 2015 - 10:36




Son teknoloji ürünleri Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilerle buluşturan TeknoSA, Toshiba ile ortak gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası ile üç şanslı müşterisini BMW marka son model otomobile kavuşturdu. 26 Haziran5 Ekim tarihlerinde TeknoSA mağazalarından Intel core işlemcili Toshiba notebook satın alanlar arasında yapılan çekiliş sonucunda, Top Model Tülin Şahin üç son model BMW’nin anahtarını üç şanslı teknoloji severe teslim etti.
Teknoloji perakende sektöründe birçok ilke imza atan TeknoSA, yine ilklerin öncüsü inovasyonda lider Toshiba ile ortak, müşterilerini sürprizlerle buluşturmaya devam ediyor. 26 Haziran 5 Ekim tarihleri arasında TeknoSA mağazalarından Intel core işlemcili Toshiba notebook satın alan üç şanslı müşteri, gerçekleşen çekiliş sonucunda bir adet Elektrikli BMW i3, bir adet BMW 3.20i ED ve bir adet BMW 5.20i model otomobil kazandı.
Klasik çekiliş kampanyalarına kıyasla daha kısa bir zaman aralığını kapsayan kampanya sürecinde, yaklaşık 7 bin kişi arasından yapılan çekilişle belirlenen üç müşteri, Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı Borusan Oto Dolmabahçe’de düzenlenen teslim töreninde anahtarlarını Top Model Tülin Şahin’in elinden alarak otomobillerine kavuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum