Tahsin Ünal'ın yeğeni Karaman'da aday adayı

Şehrimizin yetiştirdiği abide şahsiyetlerden Tahsin Ünal'ın yeğeni Karaman belediye başkan aday adayı oldu..

Tahsin Ünal'ın yeğeni Karaman'da aday adayı
Editör: Karamanca
06 Aralık 2018 - 11:34




Milliyetçi Hareket Partisi Akçaşehir Kasabası Belediye Başkan aday adayı Süleyman Keleş, haber sitemizi ziyaret ederek seçim sürecini değerlendirdi.

Kasabada geçmiş dönemlerde Ülkücü Hareketin belediyede görev aldığını belirten Keleş; ‘’Bu dönem aynı heyecan ve aynı coşku memleketimizde hakim. Ülkücü hareket olarak durağanlığı aşıp, zafere ulaşacak güçlü bir iradeye ve kuvvete sahibiz’’ dedi. Keleş ziyarette ayrıca; ‘’ Hizmette elde olanla yetinmeye, daha fazlasını isteyememeye ve tesadüflerin lütfuna sığınmayacağız. Kasabalı hemşerilerimizin sadakatle hizmetlerine talip olduğumuzu ve gelecekte güzel işlerin başarılabileceğini, kendimize inancımızın tam olduğunu söylüyoruz.

Belediye; umut veren, çare üreten ve günün her saati açık hizmet kapısı demektir. Dolayısı ile belediye, öznesi insan olan siyaset için hemşerilerimize mazereti olmayan hizmet merkezidir. Bizler yaşam alanlarına gerekli dokunuşları yapmak, yenilikçi bir belediyecilik anlayışını uygulamakla yükümlüyüz. Bu durum, her bireyin siyasi vazifesi olmaktan öte manevi ödevidir.

Gerek yurt içi gerekse yurt dışı gezilerimde belediyeciliğe dair incelemelerim oldu. Sosyal, kültürel ve alt yapı çalışmaları açısından çok değişik projenin nasıl uygulandığını yerinde gözlemledim. Bu seyahatlerde gözlemlediğim projelerin Kasabamızda uygulanabilirliğine emin oldum. Buralarda edindiğim tecrübeleri kasabamızda hayata geçirmeyi hedefliyorum. Belediye başkan adayı her ne kadar bir siyasi partiden aday olarak seçime girse de, seçildikten sonra oradaki bütün halkın başkanıdır. Bundan sebeple kasabanın tüm fertlerini kapsayacak çözüm ve hizmet odaklı bir anlayışla görev yapacağız. Mevcut sistemde yapılmadığının farkında olduğum birçok olması gereken hizmeti süratle getireceğime söz veriyorum’’ diye konuştu.

Tahsin Ünal’ın yeğeni;

Süleyman Keleş, Ülkemizin yetiştirdiği abide şahsiyetlerden ve ilimizde mahalle ve sokaklara ismi verilen Akçaşehir Doğumlu Tahsin Ünal’ın yeğeni. Kasabada sevilen bir ailenin ferdi olan Keleş’in isminin MHP Genel Merkezi tarafından aday olarak açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Süleyman Keleş’in adaylığı kasabada oldukça iddialı görülürken, uzun zaman sonra Akçaşehir Belediyesi’nin MHP tarafından kazanılacağı öngörülüyor.

süleyman keleş

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum