Süleyman Keleş: ilgiden memnunuz

MHP’li Süleyman Keleş, seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek..

Süleyman Keleş: ilgiden memnunuz
Editör: Karamanca
19 Aralık 2018 - 13:05




MHP’li Süleyman Keleş, seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek ‘’Kasabamızda camiamıza olan ilgiden memnunuz’’ dedi.

Var olan eksikliklere göre projelendirme yaptıklarını söyleyen Keleş, ‘’Hemşerilerimizin bize ilettiği sıkıntıları projelendirip hizmete dönüştürerek ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Özellikle Kasabalı gençlerimizin daha iyi koşullarda eğitim almaları adına göreve geldiğimizde belediye olarak burs desteği vereceğiz. Öte yandan kasabadan Karaman’a işlerini halletmek üzere vasıtası olmayıp belediye aracı ile gidip gelen hemşerilerimizin bu konudaki maddi yükünü hafifleteceğiz.

Hemşerilerimizin bize aktardığı bir diğer önemli sorun ise su konusudur. Biz bu konuda yaptığımız araştırmalar sonucu Devletimizin birçok kurumu ile görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerin sonucunda her hanenin yıllık içme suyu kullanımı ve o kullanımın tutarını hesapladık. Bu hesaplamalardan ortaya çıkan sonuç doğrultusunda yıllık içme suyu kullanımının önemli bir bölümü belediyemizce karşılanacaktır. Hazırlanan proje kapsamında gerçekleştireceğimiz bu uygulama ile belediyemize bu projeden maddi bir yük getirilmeyecektir. İlerleyen süreçte bunu hemşerilerimize tüm detayları ile birlikte anlatacağım’’ diye konuştu.

Özellikle genç ve yaşlılar için imkanları seferber edeceklerini aktaran Süleyman Keleş, ‘’Gençlerimizin sportif faaliyetler içinde olmaları açısından kasabamıza içerisinde fitness, sauna ve yüzme havuzu olan spor kompleksi kazandıracağız. Yaşlı ve bakıma muhtaç hemşerilerimizin her iki dini bayramda ev temizlikleri yapılacak, bu kişilere ayrıca gıda başta olmak üzere çeşitli desteklerimiz olacak.

Bizim hedefimiz, üretken belediyecilik anlayışı ile kasabada hayatını sürdüren her yaş grubundan hemşerimizin yaşam kalitesini yükseltmektir. Biz bu ve benzeri projelerimizi hemşerilerimize tek tek anlatıyoruz. Başarılabilirliğine olan inancımıza hemşerilerimizde katıldığından destek verecekleri yönünde geri bildirimler alıyoruz. Çalışmalarımız süresince şahsıma ve partime gösterilen ilgi ve alakadan memnunum. Süreç ilerledikçe bütün projelerimizi tek tek açıklayacağız’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum