Sudurağıfm hızlı yükseliyor

2018 yılından itibaren test yayınlarına başlayan Sududağıfm, oluşturduğu yayın akışı ve DJ kadrosu ile..

Sudurağıfm hızlı yükseliyor
Editör: Karamanca
11 Şubat 2020 - 14:22 - Güncelleme: 11 Şubat 2020 - 14:57




2018 yılından itibaren test yayınlarına başlayan Sududağıfm, oluşturduğu yayın akışı ve DJ kadrosu ile 7/24 yayın vermeye başladı.

Avrupa'daki gurbetçilerin memleketlerini tanıtmak ve hemşerileri ile iletişimde kalmak maksadıyla kurdukları Sudurağıfm, kısa sürede hızlı yükseliş elde etti. 2018 yılında kurularak internet üzerinden yayın yapan radyo, başlangıçta birkaç gönüllü tarafından test yayınlarına başladı. Gerek Avrupa'daki gurbetçilerin gerekse Sudurağı'nda gösterilen yoğun ilgi üzerine gönüllüler, radyoyu daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışma başlattı.

Server'i ni Hollanda'ya taşıyan radyo; Masaüstü ve mobil kullanımın yanı sıra Googplayer ve App Store'den indirilen yazılımla da dinlenebilir hale getirildi. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından müzik arşivini de güncelleyen radyo, 2020 yılı itibariyle 7 gün 24 saat yayın vermeye başladı.

Radyonun Avrupa'nın çeşitli ülkelerindeki Suduraklı gönüllülerden oluşan temsilcileri bulunurken, Türkiye'den verilen yayınları Sudurağı Kasabası'ndan Caner Akkoyun yürütüyor. Günün her saati müzik akışı olan radyoda, dört DJ ile günün farklı saatlerinde canlı yayın yapılıyor.

Kısa sürede 17 ülkeden onbinlerce dinleyici kitlesine ulaşan radyoya suduragifm com adresinden ulaşabilirsiniz.

caner akkoyun
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum