Şehit Ve Gazi Ailelerinin Yamaç Paraşütü Heyecanı

Gelişmekte Olan Sporlar Federasyonu ile Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, 150 şehit ve gazi yakını yamaç paraşütü ile ultralighta binerek uçma heyecanı yaşadı

Şehit Ve Gazi Ailelerinin Yamaç Paraşütü Heyecanı
Editör: Karamanca
28 Aralık 2015 - 10:25




Gelişmekte Olan Sporlar Federasyonu ile Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, 150 şehit ve gazi yakını yamaç paraşütü ile ultralighta binerek uçma heyecanı yaşadı.
Vali Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu’nun katılarak destek verdiği etkinlikte, Merkez Çukurova İlçesi’ndeki yamaç paraşütü alanı olarak kullanılan Rüzgarlı Tepe’de, Adana Merkez ile Kozan, Ceyhan ilçeleri ve Osmaniye ilinde faaliyet gösteren Şehit Aileleri Dernekleri’ne üye 150 şehit ve gazi yakınları yamaç paraşütü ile ultralightla uçtu.
Etkinlikte şehit ve gazi yakınları ile tek tek ilgilenerek, sohbet eden Vali Mustafa Büyük, eğlenceli ancak bir o kadar da dikkat gerektiren yamaç paraşütündeki uyulması gereken hususların çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Hepinize başarılar diliyorum, Allah kaza bela vermesin" diye konuştu.
Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Fatih Kurt ile yamaç paraşütü eğitmenlerinden Ahmet Seha Karaduman, yaptıkları açıklamada, 2 gün süreyle yapılan etkinlikte şehit ve gazi aileleri için düzenledikleri etkinliğin, çocukların yüzlerinde tebessüme neden olmasını amaçladıklarını söyledi.
Şehit ve gazi yakınları Adana, Mersin, Antalya, Kayseri, Denizli, Amasya, İskenderun ve Fethiye gibi Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerinden çok sayıda yamaç paraşütü gönüllüsü ile vatandaşların katıldığı etkinlikte gönüllerince eğlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum