Sarıveliler ehline emanet

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında miting düzenledi.

Sarıveliler ehline emanet
Editör: Karamanca
29 Mart 2019 - 20:16




Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında miting düzenledi. İlçe meydanındaki mitinge İl Başkanı Oktay Yılmaz, MYK üyesi Hüseyin Korkmaz, ilçe başkanı Kasım Tunç, ilçe belediye başkan adayı Hakan Coşkuner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mitingde, MYK üyesi Korkmaz ve ilçe başkanı Kasım Tunç konuşma yaparak belediye başkan adayı Hakan Coşkuner’e destek istediler.

Toroslar’ın ortasından yükselen, bağrından nice yiğitler çıkartan Sarıveliler’in iftiharları olduğunu belirten il başkanı Oktay Yılmaz,’’ Asena gibi haysiyetli, Bozkurt gibi haşmetli, Yörük gibi inançlı, Türkiye gibi güçlü Ülküdaşlarımızın, bir memba suyu olup saf ve temiz kaldıkları yerdir Sarıveliler’’ dedi. Umut adına özlemleri, gelecek adına hayalleri olan Sarıvelilerlilerin, 31 Mart seçimlerinin uçurumdan önceki son çıkış olduğunun farkında olduklarını söyleyen başkan Yılmaz konuşmasında;

 ‘’Sarıvelilerli hemşerilerim, Pazar günü vereceği oyla sadece belediye başkanı, belediye meclis üyesi veya muhtar seçmeyeceğinin bilincindedir. Bu bilinç 31 Mart Pazar Günü; Kalpleri mühürlü, vicdanları rehinli, zihinleri hacizli ve bakışları kâhyalı olanlara karşı, sandıktan Ülkücü bir haykırış olarak çıkacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, Sarıveliler’in desteğine, ilgisine, teveccühüne layık olmak için çok çalışacaktır. Çünkü ardımızda; ecdadımızın hayır duası, şehitlerimizin aziz hatıraları, davamızın itibarı ve siz değerli hemşerilerimin desteği vardır. Sarıveliler ilçemiz önümüzdeki süreçte hizmetten yoksun kalmayacak, mutlu ve huzurlu olacaktır. Başta Hakan Coşkuner kardeşim olmak üzere; gerek il genel meclisi adaylarımız, gerekse belediye meclisi adaylarımız yüz akımızdır. Burada yapılacak her çalışmanın, her projenin teşkilat olarak destekçisi, takipçisi olacağız.

 Bizim üretken belediyecilik anlayışımızda; dürüstlük, cömertlik, samimiyet, gönül ve sevgiyle sorunlara odaklanmak vardır. Akılla yoğrulmuşluk, memleketine hizmet aşkıyla çarpan yürekler ve her sorunun üstesinden gelecek kudret bu kadrolarda mevcuttur. Bu kadrolar; sözünüzü, iradenizi yere düşürmeyecek, Sarıveliler’i hak ettiği yere taşıyacaktır. Bir insan için kalp neyi ifade ediyorsa, kadın da toplum açısından aynı şeyi ifade eder. Kadın toplumun onurlu bir parçası aynı zamanda direğidir. Milliyetçi Hareket Partisi; kadınlarımızın sosyal hayata eşit bir şekilde katılımlarını sağlamayı, üretken belediyecilik ilkeleri arasına almıştır. Sarıveliler’de hayata geçirmeyi hedeflediğimiz belediyecilik anlayışı, bilinen malum anlayış değildir. Gerek ilçe teşkilatımızın yapısı, gerekse belediye meclisi listemiz dikkate alındığında; asıl gayemizin sosyal hayatın her alanına dokunmak, kadınlarımızın da ilçe yönetimine katılımlarını sağlamak, üretken ve dinamik bir belediyecilik hizmetini sürdürmek olduğu görülecektir.

Görüşü ne olursa olsun her Sarıvelilerli hemşerimi yüreğimize alacak kadar hoşgörümüz, sevgimiz, muhabbetimiz vardır. Mazimiz ile gelecek arasında köprü vazifesi yapan, toplumsal birliğimizi güçlendiren, kültürel zenginliklerimizi korumak ve bizden sonraki nesillere aktarmak önemli bir sorumluluğumuzdur. Bu vesileyle; gerek ilçenin, gerekse Türk kültürümüzün kadim tarihini ilgilendiren gün ve şahsiyetlere önem vereceğiz.  Nevruz’da yaktığımız ateşin kıvılcımı, Hıdırellez’de harlanacak. Kurra Efendi’nin rahlesinden aldığımız feyiz, Aksakal Ümmi Sinan’ın, Sarıveli’nin, Büğlü Baba’nın, Günder Hoca’nın gül bahçesinde doruğa çıkacak. Karacaoğlan ve Fil Ahmet’in aşk kokan dizeleri; Köristan’dan Asar Kalesi’ne, At Meydanı’ndan Erenler Dağına, Barçın Yaylası’na oradan da Yunt Dağı’na uzanacak. Ülkücü kadrolar çalışacak, Sarıvelilerli hemşerilerim takdir edecek.

İlçemiz üretken belediyeciliği tüm projeleri ile her alanda hissedecek, güzel günler, mutlu yarınlar sizlerin olacak. Bu vesileyle; Göktepe’ye, Adiller’e, Çevrekavak’a, Civandere’ye, Civler’e, Çukurbağ’a, Daran’a, Dumlugöze’ye, Esentepe’ye, Günder’e, Işıklı’ya, Koçaşlı’ya, Ortaköy’e, Uğurlu’ya ve bilcümle Sarıvelilerli hemşerilerime gönül dolusu selamlarımı sunuyorum. İlçe teşkilat başkanımızın zatında tüm kardeşlerimi çalışma ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. Kadrolarımız size, Sarıveliler ehline emanet. Sağ olun var olun, Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türk’üm diyene’’ sözlerine yer verdi.

sarıveliler mhp

oktay yılmaz sarıveliler

karaman sarıveliler

karaman oktay yılmaz

oktay yılmaz mhp

sarıveliler miting

hüseyin korkmaz sarıveliler

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum