MHP'den Kazımkarabekir'de coşkulu seçim bürosu açılışı

Milliyetçi Hareket Partisi Kazımkarabekir ilçe teşkilatı genel merkez yöneticilerinin katılımıyla..

MHP'den Kazımkarabekir'de coşkulu seçim bürosu açılışı
Editör: Karamanca
13 Mart 2019 - 13:49




Milliyetçi Hareket Partisi Kazımkarabekir ilçe teşkilatı, genel merkez yöneticilerinin katılımıyla seçim bürosunun açılışını yaptı.

İlçe meydanındaki seçim bürosunun açılışına; İl Başkanı Oktay Yılmaz, merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, MYK üyeleri Dr. Ali Güler, Hüseyin Korkmaz, MDK üyeleri Fırat Fevzi Gözüyeşil, Hakan Atmaca, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ilçe başkanı İbrahim Bardakçı, ilçe belediye başkan adayı Recep Boyacıoğlu, Dr. Abdullah Cüneyt Küsmez, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında protokol üyeleri konuşma yaptılar. Seçim bürosunun sadece Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosu olmadığını söyleyen belediye başkan adayı Recep Boyacıoğlu, ‘’Oy veren vermeyen tüm hemşerilerimizin gelebileceği bir yerdir. Burada Kazımkarabekirli leri ağırlamaktan onur duyacağız. İnşallah ben ve ekibim desteklerinizle ilçemize hizmet etmeye talibiz. Belediyecilik bir ekip işidir, şehrin dinamikleri ayrı, halkına hizmet etmek, garip gurabaya hizmetkar olmak ayrı bir iştir. İyi bir belediyecilik adaletli, merhametli, hemşerileri ile sevinip üzülecek bir ekibi gerektirir. Yöneticilikte taraf olmadan, adam kayırmadan herkesi kucaklamak bizim en önemli düsturumuzdur. Gayret bizden, destek sizden, takdir ve netice Cenab-ı Allah’tan dır’’ dedi.

İlçenin en sevilen evlatlarından biriyle Kazımkarabekirli lerin huzuruna geldiklerini söyleyen MYK üyesi Ali Güler ise konuşmasında; ‘’Çok değerli bir başkan adayı, belediye meclisi ve il genel meclisi listesi ile sahadayız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaletli, dürüst ve çalışkan kadroları ile Kazımkarabekir ilçemizin gerçek bir kent hüviyetine bürüneceğine inanıyoruz. Bir hemşeriniz olarak Kazımkarabekir'in çiftçi ağırlıklı bir ilçe olduğunu biliyorum, hepimiz arpa tozunda büyüdük. Ortak sıkıntıları yaşayarak bu günlere geldiğimizden gerek ekibimiz gerekse adayımız bütün problemlere hakim. Üretken belediyecilik anlayışımızla birlikte bütün sorunların üstesinden geleceğiz. İlçe kaynaklarını ilçe insanının kullanımına sunarak çok güzel işler yapmak mümkün’’ diye konuştu.

İlçe adaylarının herkesi kucaklayabilecek biri olduğuna dikkat çeken MYK üyesi Hüseyin Korkmaz’da konuşmasında; ‘’Bugüne kadar Kazımkarabekir ilçemize toplu iğne başı kadar bile olsa hizmet etmiş, faydası dokunmuş herkese teşekkür ediyorum. Bizler daha güzelini, yapılmayanları yapmak için buradayız. Sizlerin desteği ile ilçemizde yeniden yüzler gülecek,  Milliyetçi Ülkücü kadrolar göreve gelecek’’ diye söyledi.

Mersin Milletvekili Baki Şimşek konuşmasında; ‘’Bizler hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Neden Cumhur İttifakını kurdunuz, neden mevcut hükümetle beraber oldunuz diyenlere ben buradan şunu söylüyorum. Atatürk’ü müzün partisinin bugün kimlerle beraber oluyor?. ‘’Kürdistan’da kazanacağız, batıda da Ak Parti ve MHP’ne kaybettireceğiz’’ diyenlerle. ‘’Ankara, İstanbul, Mersin ve Adana’da vereceğimiz oylarla Silopi’ye, Cizre’ye Şırnak’a selam göndereceğiz’’ diyenlerle. Bunlarla mı birlikte olsaydık? Kazımkarabekir’de sağcı, solcu, Ak Partili ve MHP’li vardır, ama bu dağlarda bir tane vatan haini yoktur. Maalesef bugün Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün resmini, Türk Bayrağını asmayan, kurultaylarında İstiklal Marşı’nı okumayan, ‘Ben sırtımı PYD’ye dayadım’ diyen HDP ile kol kola seçimlere giriyor.

Benim seçim bölgem olan Mersin’de HDP aday çıkartmıyor, CHP’yi destekliyor. Öte yandan Adana’da İP, SP, HDP, CHP, ÖDP ve SP birlikte hareket ediyor. Merak ediyoruz; Kemal’le yoldaş olanlar, Meral’le kardeş olanlar ve Temel’le arkadaş olanlar hangi ortak yönü paylaşıyor. Milliyetçi Hareket Partisi 15 Temmuz sürecinde de görüldüğü üzere bu ülkenin sigortasıdır. Biz o süreçten bu yana üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirdik, Cumhur ittifakı için kapı kapı oy istedik. Bu seçimlerde partimiz adına kendisini yetiştirmiş birisi olarak Kazımkarabekir’de Recep Boyacıoğlu ile birlikte seçimlere giriyoruz. Kendisi seçildiği takdirde; emanete sahip çıkacak, yetimin hakkını yemeyecek, çalmayacak, çaldırmayacak ve Allah’ın izniyle Kazımkarabekir’e hizmet edecek. Kazımkarabekir’in memleketine Milliyetçi Hareket yakışır, üç hilal yakışır, Recep Boyacıoğlu yakışır. Başkanımız seçildiği takdirde her insanımızın emrinde olacak, millete efendilik yapmayacak milletin efendisi olacak. Tüm hemşerilerimizin dua ve desteklerini bekliyoruz.’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurdele kesilerek seçim bürosu açıldı. MHP heyeti daha sonra ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek adaylarına destek istediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum