MHP Teşkilatı'nın Kavaközü köy ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı Ayrancı ilçesine bağlı Kavaközü köyünü ziyaret ..

MHP Teşkilatı'nın Kavaközü köy ziyareti
Editör: Karamanca
20 Aralık 2019 - 08:33 - Güncelleme: 23 Ocak 2020 - 12:16




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı Ayrancı ilçesine bağlı Kavaközü köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete; İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Ayrancı İlçe Başkanı Memiş Vural, il genel meclis üyeleri Adem Gök, Veli Ülküsever ve yöneticiler katıldı.

Köy ziyaretlerini iki temel amaç üzerine planladıklarını söyleyen Başkan Ünüvar, ‘’Birinci amaç köylümüzün varsa sıkıntılarının tespiti ve çözümü noktasında nelerin yapılabileceğinin belirlenmesi. İkinci amaç ise beklediğimiz oy oranına ulaşamadığımız köylerde parti politikalarımızı, gaye ve hedeflerimizi köylümüz ile paylaşmak. Her iki amacımıza uygun şekilde hazırladığımız programımız işliyor’’ dedi. Ayrancı ilçe merkezinde partilerine gösterilen teveccühün aynısını, ilçeye bağlı köylerden de görmek istediklerini belirten Başkan Ünüvar, Kavaközü köyü ziyaretine dair açıklamasında;

‘’Önümüzdeki sürecin çalışma takvimini oluşturmadan önce; sorunların doğru tespit edilmesi, bu zamana kadar yapılan saha çalışmalarının doğrusu-yanlışı ve hepsinden önemlisi doğru bir özeleştiri yapmaya özen gösterdik. Ortaya çıkan saha raporu bir anlamda şapkayı önümüze koyarak planlama yapmamıza vesile olduğundan, Kavaközü gibi bazı köylerimize özel çalışma yapıyoruz. İlçe merkezinde üç dönem artarak devam eden desteğin ilçeye bağlı köylerde de aynı oranda yükselişe geçmesi arzusundayız. İlçe teşkilatımız burada mahalle ve köy ziyaretleri ile saha çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütüyor. İl teşkilatı olarak bizler de destek vermek üzere Kavaközü köyünde olduğu gibi, ilçeye bağlı bütün köyleri ziyaret ederek hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Karaman teşkilatı olarak; her bir hemşerimizle yakın iletişim kurmaya, sürekli temas halinde ve kalıcı bir muhabbet içerisinde olmaya özen gösteriyoruz.

Karaman olarak nüfusumuz köylerden ilçelere veya şehre taşınma olduğundan giderek kentleşmekte. Bu göç dalgasını durdurmanın yollarından biride kırsalın etkisini artırmaktır. Köylerimizde yaşayanlar gerek kamunun gerekse siyasi partilerin, politikalarının konusu ve hizmetlerinin hedefi olmalıdır. Bu düşüncelerle, köylümüzün yerel siyasette görev almasını katılımcı bir işleyiş açısından önemli görüyoruz. Yerel siyaseti köy ve köylümüzle birlikte yürütmeyi teklif ediyoruz.

Bilindiği üzere Ayrancı’da belediyemiz; yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı, modern konut yapımı, katı atık tesisi, alt yapı, yol, çevre düzenleme ve daha birçok projeyi tamamlayarak hem ilçe halkına hizmet etmiş hem de ilçeye imaj kazandırmıştır. Yaptığı tüm bu çalışmalarla yüz akımız olan belediye başkanımız ve ekibi, aslında ülkücü kadroların fırsat verildiği takdirde neleri başarılabildiğini göstermiştir. Kavaközü köylümüze; üretmeye ve hayata geçirmeye dayalı her söylediğimizin, ilçe merkezinde tamamlanmış, ortaya koyulmuş bir rol modeli var. Milliyetçi, Ülkücü kadroların aynı performansı Kavaközü ve diğer köylerde de gösterebileceğini iddia ediyoruz. Ülkücü kadroların memleket sevdası gereği karşılık beklemeksizin, pazarlık yapmaksızın göreve hazır olduğunu anlatıyoruz. Bu vesileyle âlicenap Kavaközü köylümüze misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’’ diye söyledi.

kavaközü mhp

mahmut ünüvar

veli ülküsever

adem gök

ercan uzel

kavaközü köyü

memiş vural

ayrancı kavaközü

karaman mhp

karaman

durmuş yıldızbaş

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum