Küçükçekmece'deki Silahlı Saldırganlar Kamerada

Küçükçekmece’de çevreye rastgele ateş açan ve bir kişinin yaralanmasına neden olan silahlı şahıslar güvenlik kamerasına yakalandı

Küçükçekmece'deki Silahlı Saldırganlar Kamerada
Editör: Karamanca
05 Ocak 2016 - 16:32




Küçükçekmece’de çevreye rastgele ateş açan ve bir kişinin yaralanmasına neden olan silahlı şahıslar güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, şüpheli 2 kişinin sağa sola koşturdukları ve bu sırada bir vatandaşın cadde ortasında olup biteni izlediği görüldü.
Kanarya Huzur Caddesi ve Balıkçın Caddesi üzerinde silahlı kişiler, çevreye rastgele ateş açmış ve bu sırada yoldan geçen bir kadın bacağından yaralanmıştı. Saldırı sırasında seken kurşunlar ise çevredeki araçlara ve binalara isabet ederken saldırganlar bölgeye giden polislere de ateş açtıktan sonra ara sokaklara kaçmışlardı. Özel Harekat Tim’lerinin konuşlandırıldığı mahallede cadde araç ve yaya trafiğine kapatılırken şüphelilerin kaçarken girdiği tahmin edilen binaya operasyon yapılması bekleniyor.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan, olay sırasında çevrede olan güvenlik kameraları olayı saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, caddeye çıkan silahlı 2 şüphelinin önce sağa sola koşturdukları ve ardından bir kamyonu kendilerine siper ettikleri görüldü. Görüntüler, zaman zaman aynı noktaya giden ve çevreye gelişi güzel ateş açan şüphelilerin ara sokaklara girmesi ile son buluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum