Karantinada tutulan Karamanlı umreci süreci anlattı

Karamanlı umreci karantina altında tutulduğu Konya’daki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Öğrenci..

Karantinada tutulan Karamanlı umreci süreci anlattı
Editör: Karamanca
19 Mart 2020 - 00:15




Karamanlı umreci karantina altında tutulduğu Konya’daki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Öğrenci Yurdunda bir video kaydederek süreci anlattı. 21 Şubat’ta umre yolculuğunun başladığını belirten Karaman’ın Alaçatı köyü (Canhasan) sakinlerinden Mahmut Çetinkaya, 15 Mart gecesi Konya’ya getirildiklerini söyledi.

Yurda yerleştirildikleri ilk gece biraz ortamı yadırgadıklarını söyleyen Çetinkaya,  ‘’İlk geceyi atlattıktan sonra rahatladık. Yemek, hijyen ve bakım yönünden her şeyimiz dört dörtlük. Allah devletimize zeval vermesin. Sosyal medyadaki bazı asılsız söylemleri işitince böyle bir video çekme kararı aldım.

Burada rahatımız Allah’a binlerce kez şükürler olsun iyi. Yattığımız yeri de, yediğimiz yemeği de beğeniyoruz. Bu tip yalan haberlere itibar etmesin hemşerilerimiz. Burada herhangi bir eksiğimiz yok. Bakım konusunda herkese teşekkür ediyoruz ki, en iyi şekilde muamele görüyoruz. Temennimiz bu badireyi milletçe en kısa zamanda atlatmaktır. Allah, sağlık ekiplerimize, Devletimize güç kuvvet versin. Devir güç, birlik ve beraberlik devri'' diye konuştu.

Haberin videosu için tıklayınız..


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum