Karamanlı nakliyecilerden deprem bölgesi için destek

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları dijital takoğraf eylemi ile gündeme gelen Karaman Lojistik Kooperatifi..

Karamanlı nakliyecilerden deprem bölgesi için destek
Editör: Karamanca
25 Ocak 2020 - 22:38




Geçtiğimiz günlerde yaptıkları dijital takoğraf eylemi ile gündeme gelen Karaman Lojistik Kooperatifi üyeleri, Elazığ ve Malatya’daki depreminin yaralarını sarmak için düzenlenen kampanyaya destek verdi.

Kooperatif üyeleri aralarında anlaşarak, Elazığ ve Malatya’ya gönderilecek yardım malzemeleri için bedelsiz olarak 2 TIR hazırladı. Depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek adına kampanyaya destek verdiklerini söyleyen Kooperatif başkanı Fatih Doğan, ‘’Tüm Karamanlıları kampanyaya destek vermeye, elini taşın altına koymaya davet ediyorum’’ dedi. Doğan yaptığı açıklamada; ‘’Elazığ ve Malatya illerimizden gelen acı haberlerle milletçe derin ve tarifsiz üzüntü yaşadık. Nakliyeci esnafı olarak arkadaşlarımızla ‘Ne yapabiliriz’ düşüncesiyle ilk andan itibaren ilimizde başlatılan kampanyalara destek vermeye başladık. Bugün Karaman Kızılay Şubesi tarafından gönderilmek istenen yardım malzemeleri için kooperatifimizden 1 TIR’ı bedelsiz olarak görevlendirdik. Kızılay’ın yardım malzemelerinden oluşan yükünü alan TIR yola çıktı.

Öte yandan Karaman Belediyesi’nin duyurusunu yaptığı kampanya için de kooperatifimizden 2 TIR, 15 Temmuz Aktekke Kent Meydanı’na çekildi. Bu 2 TIR’ımız da bedelsiz olarak yardım malzemelerini deprem bölgelerine taşıyacaklar. Karaman Lojistik Kooperatifi olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın acısına, üzüntüsüne ortak olmaya çalışıyoruz’’ diye söyledi.

Binlerce kişiye SMS gönderildi

Karaman Belediyesi başlattığı kampanyayı sosyal medya üzerinden duyururken, binlerce vatandaşa SMS gönderilerek destek çağrısı yapıldı. Gönderilen SMS’de; ‘’ Elazığ ve Malatya da yaşanan deprem felaketinden dolayı bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu, yeni kıyafet, ısıtıcı ve gıda malzemelerini toplama kampanyası tüm Türkiye ile birlikte şehrimizde de başlatılmıştır. Afet bölgesindeki vatandaşlarımıza yardımda bulunmak isteyen hemşerimiz belediyemiz tarafından 15 Temmuz Aktekke kent meydanına getirilen yardım toplama TIR’ı na sabah 09: 00 itibariyle getirmeleri önemle rica olunur. Allah böyle bir felaketi ülkemize bir daha yaşatmasın inşallah’’ denildi.


fatih doğan
karaman lojistik kooperatifi
karaman nakliyeciler
karaman kamyon
karaman fatih doğan
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum