Karaman'dan genel merkeze gidemeyen partiliyi Photoshopla yolladılar

Karaman Yeniden Refah Partisi merkez ilçe başkanı Ramazan Şen beraberindeki yönetim kurulu üyeleri..

Karaman'dan genel merkeze gidemeyen partiliyi Photoshopla yolladılar
Editör: Karamanca
26 Kasım 2019 - 12:09




Karaman Yeniden Refah Partisi merkez ilçe başkanı Ramazan Şen beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partisinin 1'inci olağan kongresine katılmak için Ankara'ya gitti. Ankara'da temaslarda bulunan Karaman heyeti basın kuruluşlarına fotoşoplu fotoğraflar servis etti. Basın kuruluşlarına parti tarafından servis edilen fotoğraflarda 1 kişinin yüzü gizlenirken o kişinin yüzü başka bir partili ile değiştirildi.

GENEL MERKEZDE TEMASLARDA BULUNDULAR

Yeniden Refah Partisi merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri kongrenin ardından genel merkeze giderek Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Bahattin Sungur, Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Ener ve Genel Başkan Yardımcısı Dış İşleri Başkanı Doğan Bekin ile görüşme yaptı. Parti genel merkezinde yapılan görüşmeleri fotoğraflayan ilçe yönetimi fotoğraflardaki bir kişiyi gizleyerek, gizlenen kişi yerine bir başka partilinin yüzünü montaj yaptı. Yapılan fotoşoplu fotoğraflar ise merkez ilçe başkanlığı tarafından kent genelinde faaliyet gösteren bütün basın kuruluşlarına gönderildi.

“ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ JEST OLSUN DİYE YAPTIK”

Fotoğrafların fotoşoplu olduğunu belirleyen DHA Muhabiri Muammer Şen, telefon ile ulaştığı merkez ilçe başkanı Ramazan Şen'e, neden fotoşoplu fotoğrafların basın kuruluşlarına gönderildiğini sordu. Merkez ilçe başkanı Şen, yaptığı açıklamada; “Bizim yüzünü fotoşopla koyduğumuz arkadaş kendisi genel merkeze gidemediği çok üzüldü. Bizlerde ona bir jest olsun diye bir arkadaşımızın yüzü yerine bir başka arkadaşımızın yüzünü fotoşopla fotoğrafa yerleştirerek basın kuruluşlarına servis ettik. Amacımız bu kardeşimizi memnun etmekti” dedi.

muammer şen

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum