Karaman'da yeni bir kamu örgütlenmesi

Geçtiğimiz günlerde görevlendirilmesi yapılarak çalışmalarına başlayan TÜRKAV Karaman..

Karaman'da yeni bir kamu örgütlenmesi
Editör: Karamanca
14 Aralık 2019 - 12:56




Geçtiğimiz günlerde görevlendirilmesi yapılarak çalışmalarına başlayan TÜRKAV Karaman Şubesi’nin başkan ve yöneticileri, haber sitemizi ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Teşkilat yapılanması ve görev dağılımını tamamladıklarını söyleyen Başkan Mehmet Bozkurt, ‘’Saha çalışmalarına başladık’’ dedi. Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve yaşatan ideallere sahip kadrolarla faaliyetlerini sürdürdüğünü söyleyen Başkan Bozkurt ziyarette;

‘’Uzun zamandır gerek her alanda yaptıkları çalışmalar, gerekse her şartta gösterdikleri Milli duruş nedeniyle gıpta ettiğimiz TÜRKAV’ın ilimizde de bir şubesi olmasını istiyorduk. Geçtiğimiz ay Karaman’da misafir ettiğimiz Genel Başkanımız Ebubekir Korkmaz’ın görevi tevdi etmesi ile çalışmalarımıza başladık. Yönetim kadromuzu ve görev dağılımını tamamlayarak saha çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda; ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine inanmış, necip Türk milletinin âli menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur örgütlenmesini başlatmış bulunuyoruz.

Devletine ve Milletine gönülden bağlı; vatan, millet sevgisi ve Allah korkusu olan kadroların güç birliği yapmasını ve bir arada olmasını hedefliyoruz. Hem yakın geçmiş incelendiğinde hem de içerisinde bulunduğumuz sürece bakıldığında milli ve manevi değerlere sahip kadrolara-yöneticilere olan ihtiyaç net bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Gelişen her türlü toplumsal olayda, Devletin ve Milletin âli menfaatleri çizgisinde çözümleme yapabilen, tavır ortaya koyup, duruş sergileyebilen kadrolar ülkemizin sigortasıdır.

Bu bağlamda; kamuda yeni göreve başlamış hemşerilerimize öncülük, mevcut çalışanları da koordine ederek aynı duygu ve hedefte buluşturmak hepimizin görevi olmalıdır diye düşünüyoruz. Henüz yolun başında olmamıza karşın saha çalışmalarımızda gördüğümüz teveccüh hepimizi memnun etmektedir. Yüreği aynı menzile doğru çarpan, memleket sevdasından zerrece ödün vermeyen, ilimizdeki tüm kamu çalışanlarını bir arada olmaya davet ediyoruz’’ diye söyledi.

Başkanlığını Mehmet Bozkurt’un yaptığı TÜRKAV Karaman Şubesi’nin yönetiminde; Adnan Dönmez, Mehmet Serin, Musa Kartav, Abdullah Ertuğrul, Fikret Sarıkaya ve Vecdi Gümüştaş yer alıyor. Karamanca.net haber sitesi olarak nazik ziyaretlerinden dolayı TÜRKAV yönetimine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

karaman türkav

türkav karaman

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum