Karamanda travesti operasyonu

Karaman'da polisin yaptığı fuhuş operasyonunda 1 travesti yakalandı

Karamanda travesti operasyonu
Editör: Karamanca
28 Aralık 2019 - 08:52




Karaman'da polisin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan travesti şehir dışına gönderildi.

Travestilerin sosyal medya üzerinden bir ağ kurduğu ve müşterilerini sosyal medya üzerinden temin ettiği öğrenildi. Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş'ın talimatı ile Asayiş Şubesi kent genelinde fuhuşa geçit vermiyor.

Operasyonlarını ard ardına yapan Ahlak büro amirliği ekipleri özellikle hastalık taşıyan yabancı hayat kadınlarını ve travestileri bir bir enseliyor.  Ahlak Büro Amirliği ekipleri Sanem kod ismini kullanan 23 yaşındaki Abdurrahman Y.'nin Karaman'da geleceğini Karaman'da müşteri potansiyelini değerlendirdikten sonra kente çok sayıda travesti getireceği yönünde duyum aldı.

Sanem kod isimli Abdurrahman Y.'yi kente girdiği andan itibaren takibe alan ekipler Abdurrrahman Y.'yi fuhuş yaparken suç üstü yakaladı. Gözaltına alınan Abdurrahman Y. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından şehir dışına gönderildi.

Abdurrahman Y.'nin kentte müşteri potansiyelini incelemek için geldiğini, ilerleyen günlerde çok sayıda travestiyi kente davet edeceğini ama geldiği ilk gün Ahlak Büro Amirliği ekiplerine yakalandığı öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum