Karaman'da Balık Ekmek 5 TL

Karaman’ın sevilen balıkçısı Halk Balık Pazarı yeni yerinde

Karaman'da Balık Ekmek 5 TL
Editör: Karamanca
17 Ekim 2015 - 12:57




Karaman’ın sevilen balıkçısı Halk Balık Pazarı yeni yerinde müşterilerine bir adım daha yaklaştı. Çarşı merkezine taşınan firmada hem çiğ hem pişmiş balık bulmak mümkün.

Daha önceden çarşı polis merkezi civarında hizmet veren firma, Araboğlu camisi civarına açtığı yeni işyeri ile hizmet noktasını değiştirdi. Sivil savunma müdürlüğü yanına taşınan işyerinde restoran ve taze balık satışı yapılıyor. İsteğe göre her türlü balık pişirilmiş olarak paket olarak müşteriye istediği saatte teslim ediliyor.

Ayrıca poğaça, dürüm ve benzeri aperatiflerden sıkılanların balık ekmek alternatifi bulabileceği Halk Balık Pazarı’nda kendinizi İstanbul’daki Eminönü balıkçılarında hissedebilirsiniz. 5 TL’den satılan balık ekmek, deneyen herkesin beğenisini alıyor. Yenilenen işyerleri hakkında bilgi veren firma yetkilisi, Karaman’da balık tüketiminin hızlandığını söyledi. Taze balığın adresi olduklarını belirten yetkili;

‘’Üstün teknoloji ortamında sakladığımız balıklarımız en taze ve leziz haliyle müşterilerimize sunuyoruz. İsteyen müşterimiz burada tüketiyor, isteyen evine götürüyor. Özellikle serinleyen hava şartlarında sofraların vazgeçilmez lezzeti olarak balık, çocukların beslenmesinde de önemli bir yere sahip olduğundan müşteri sayımız her geçen gün artıyor.

Genellikle Karaman merkezinden gelen müşterilerimizin yanı sıra çevre ilçe ve köylerden sırf balık yemek için gelen müşterilerimiz de hatırı sayılır oranda bulunuyor. Müşterilerimizi aile sıcaklığında karşılıyor, aynı sıcaklıkla uğurluyoruz. Herkes balık yesin diye balık ekmeği 5 TL’den satıyoruz’’ dedi.

Halk Balık Pazarı’nın ürün kalitesi ve titizliği konusunda işyerinde bulunan tabela okunduğunda oldukça iddialı olduğu rahatça anlaşılıyor. İşyerindeki balık reyonunun hemen üzerinde;

 

‘’İnanma Balıkçının Sözüne

Bak Balığın Kulağına Gözüne

Ya Balıktan Anlayacaksın

Ya Balıkçı Tanıyacaksın

Gez Dolaş Taze Balığa Yanaş

Al Tazeyi Götür Hediye

Alma Bayatını Atarsın

Kediye’’

 

Yazılı bir tabela bulunuyor. Firmaya halkbaliksofrasi.com veya 0338 212 60 60 – 0532 303 49 98 numaralarından ulaşabilirsiniz.

 

Haber / Karamanca.net / Be.ra

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum