'Karaman'ın Yıldızları' adlı kısa film yayında

Karamanlı gazetecilerin girişimi ile hayata geçirilen proje kapsamında hazırlanan “Karaman’ın..

'Karaman'ın Yıldızları' adlı kısa film yayında
Editör: Karamanca
27 Şubat 2020 - 21:53 - Güncelleme: 27 Şubat 2020 - 22:18




Karamanlı gazetecilerin girişimi ile hayata geçirilen proje kapsamında hazırlanan “Karaman’ın Yıldızları” kısa filmi yayınlandı.

Karamanlı gazetecilerden Hasan Hüseyin Deniz, Âdem Kocatürk, Ferhat Koç ve Mustafa Kurşun’un geliştirdiği “KOP ile Karaman’ın Beş Manevi Mimarı Tanıtılıyor” Projesi ile Karamanoğlu Mehmet Bey, Yunus Emre, Kazım Karabekir Paşa, Mevlana ve Piri Reis genç nesillere tanıtıldı.

Bu kapsamda beş tarihi kahraman için çat kapı tiyatrolar, on binlerce kitap ve kısa film çekimleri gerçekleştirildi. Karaman Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve KOP işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında hazırlanan filmin ilk gösterimi bugün yapıldı.

 

Kısa Filmi İzlemek İçin Tıklayınız..


Şubat Yapım Sezai Yeşilyurt imzasıyla çekilen filmin yönetmenliğini ünlü yönetmen Gürsel Ateş üstlendi. İbrahim Demirkan’ın senaryosunu yazdığı filmin oyuncu kadrosunda ise; Ünlü oyuncu Cemal Olgaç, Sezai Yeşilyurt Furkan Aslan, Muhammet Erciyas, Yalçın Gül, Aladede Mülazım Polat, Nejat Koç, Erdal Geyikçi, Bektaş Özdemir, İdris Altuner, Deniz Koca gibi profesyonel isimler yer aldı. Kısa filmin çekimleri Karaman'ın tarihi mekanlarında yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum