Karaman'dan milli takıma

U14 Milli Takım seçmelerine katılan Başak Sporlu Muhammet Ali Bilmez Milli Takıma çağırıldı.

Karaman'dan milli takıma
Editör: Karamanca
20 Ocak 2020 - 16:30




Karaman Gelişim Liglerinin hepsine katılım yaparak Futbolcu yetiştirme alanında en fazla isimi Karaman Futboluna kazandıran Başak Spor Milli Takıma bir isim daha yolluyor. Konya’da geçtiğimiz yılın sonunda yapılan 2006 yaş grubu Milli Takım seçmelerine 6 sporcu ile katılan Başak Spor bir oyuncusunu Milli Takıma göndermeyi başardı. 

U-14 ve U-16 kategorilerinde Karaman Başak Sporda başarı ile mücadele eden Muhammet Ali Bilmez, Orta saha mevkiinde oynuyor. Daha çok on numara diye tabir edilen bölgede oynayan oyuncu Milli Takım antrenörleri tarafından beğenilerek Milli Takım Kampına davet edildi. 

Milli Takım Kampına katılmak üzere yola çıkacak olan Muhammet Ali Bilmez’e başarılar dileyen TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç; “Başak Spor Karamanımızda Gençlerimize Futbolu sevdiren ve özellikle bir çok futbolcunun yetişmesinde katkısı olan bir kulübümüz. Habib hocam sağ olsun neredeyse tüm mesaisini gençlere harcayarak büyük bir fedakarlık yapıyor. Gençlerimizin arasında çok değerli oyuncular var. Bunlardan Muhammet kardeşimiz Milli Takımdan davet almış, yarın kendisini Milli takım kampına uğurlayacağız. Futbol hayatında başarılar diliyorum. Gençlerimizin yetişmesinde spora kazandırılmasında emekleri büyük olan Necati Babaoğlu ve Bifa ailesine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah Milli Takımlarımıza ilerleyen yıllarda bir çok gencimizi yollamak nasip olur.” Dedi. 

Karaman Başak Sporlu oyuncumuzu ve Başak Spor yöneticilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
milli takıma çağrıldı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum