Karaman'daki bu işyeri bölgede 1., Türkiye'de ilk 100'de

Karamanlıların memnuniyet mektupları ve firmanın gizli müşterileri ile yaptığı inceleme firmayı bölgede 1. yaparken, sevilen istasyon Türkiye'de ilk 100 arasına girdi.

Karaman'daki bu işyeri bölgede 1., Türkiye'de ilk 100'de
Editör: Karamanca
05 Mart 2020 - 17:56




Türkiye’nin %100 yerli sermayeli ve 15 senedir en sevilen markası seçilen OPET; Antalya Regnum otelde gerçekleşen bayi toplantısında, 2019 yılı hizmet-performans değerlendirme sistemi BRAVO’da başarı gösteren bayilerini ödüllendirdi. 

Karaman’da yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren ve müşterilerinin güvenini kazanan Nas Petrol; mıntıkasında bulunan (Karaman, Niğde, Aksaray, Konya güney) OPET istasyonları içerisinde 1. olurken, son değerlendirmede Türkiye’de bulunan 1200 OPET istasyonu arasında ise kusursuz hizmet 9’uncusu oldu. 

Ayrıca; Gizli müşteri denetimleri, temiz tuvalet performansı, çalışan intizamı, satış grafiği, il bazındaki pazar payı, şikayet almayan istasyon olması gibi titizlikle değerlendirilen birçok kriterin hesaplanmasıyla da Nas Petrol; Türkiye’nin en iyi ilk 100 OPET istasyonunu arasında yer aldı. 

Aldığı ödüllerden çok çalışma arkadaşlarıyla gurur duyduğunu ifade eden şirket yetkilisi Rafet Nas; Bugün akaryakıtın her yerde bulunduğunu, bu sebeple istasyonların hizmet kaliteleri ve marka değerleri ile öne çıktıklarını ifade etti. 

Opet A.Ş.’nin hizmet ve sosyal sorumluluk konularında bayrak bayisi olduklarını, bunun ancak sahiplenme duygusu ve temsil kabiliyeti yüksek, müşterisini misafir kabul eden bir kadro ile gerçekleşebileceğini ifade ederken;  OPET – AYGAZ bayrağı altında Nas Petrol’ü tercih eden, memnuniyet mektupları ve teveccühleri ile bu başarıyı Karaman’da yüceltip bizi onurlandıran velinimetimiz, müşterilerimize teşekkür ederiz dedi.  


nas petrol
rafet nas
Karaman Nas petrol
nas petrol 1. lik plaketi
karaman nas
rafet nas
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum