Karaman'da hayatını kaybeden şahıs böyle defnedildi

Karaman'da kas hastalığı ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi altında iken hayatını kaybeden S. Y. (35) bugün işlemlerinin ardından defnedildi.

Karaman'da hayatını kaybeden şahıs böyle defnedildi
Editör: Karamanca
31 Mart 2020 - 14:00 - Güncelleme: 31 Mart 2020 - 14:32




Karaman'da kas hastalığı ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören S. Y. hayatını kaybetti. S. Y. (35) bugün işlemlerinin ardından koronavirüs tedbirleri nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri altında defnedildi.

Karaman'da tedavi görmekte olan S. Y. bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. S. Y.'nin cenazesi, cenaze nakil aracı ile şehir mezarlığına getirildi.

Cenaze aracından indirilmeden çok az sayıda kişi ile mezarlık içerisinde cenaze namazı kılınan S. Y. daha sonra özel kıyafetli kişiler tarafından defnedildi. 

S. Y.'nin defin işlemlerini polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun'da takip etti.

S. Y.'nin kas hastası olduğu ve koronavirüs şüphesi ile tedavi altına alındığı öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri yürüttükleri devriye çalışmalarında sıklıkla anons yaparak vatandaşları dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıyor.

karamanda koronadan ölen
karaman koronavirüs
karamanda koronavirüs

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum