İsmetpaşa Caddesi bu sözlerle inledi

Karaman Ülkü Ocakları'ndaki eğitim seminerinin ardından toplanan gençler caddeyi..

Editör: Karamanca
29 Aralık 2019 - 14:28




Karaman Ülkü Ocakları'ndaki eğitim seminerinin ardından toplanan gençler caddeyi inletti.

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı, her hafta sonu öğrencilere yönelik verdiği eğitim seminerleri ile oldukça beğeni kazanıyor. Her geçen gün katılımın arttığı eğitim seminerlerinde çeşitli konularda uzman isimler sunum yapıyor.

Okul eğitimini destekleyici seminerlerle tatilde de derslerinden kopmayan gençler faaliyetlerden memnun. Ocaklı gençler bugün (Pazar) katıldıkları seminerin ardından İsmetpaşa Caddesinde bir araya gelerek Ülkücü yemini yaptı.

Caddenin her iki yanına dizilerek bozkurt işareti yapan Ülkücü gençler hep bir ağızdan; ''Allah’a, Kur’an’a, vatana, bayrağa ve silaha yemin olsun! Şehitlerim, gazilerim emin olsun! Ülkücü Türk gençliği olarak; Komünizme, faşizme, kapitalizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz devam edecektir! Kavgamız; son nefer, son nefes, son damla kana kadardır! Kavgamız; milliyetçi Türkiye’ye, Turan’a kadardır! Başbuğumuz emin olsun! Yılanlardan olmayacağız! Satanlardan olmayacağız! Kaçanlardan olmayacağız! Yıkılmayacağız! Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız! Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin'' sözlerini tekrar ettiler.

Bu anlar ise vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonları ile kayıt altına alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum