Hemşerimiz Ali Güler'in gurur günü

Nisan 2019 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen hemşerimiz..

Hemşerimiz Ali Güler'in gurur günü
Editör: Karamanca
18 Ocak 2020 - 16:26




Nisan 2019 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen hemşerimiz Dr. Ali Güler, bugün hem kendisi hem partisi adına gururlu bir gün yaşadı. Siyaset ve Liderlik Okulu, Ali Güler koordinatörlüğünde ilk mezuniyet törenini yaptı. 15. dönem mezuniyet sertifika törenine başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere MHP'nin üst düzey yöneticileri katıldı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 26 Ekim 2009 tarihinden bu yana açık olduğunu hatırlattı. Bahçeli, bu süre zarfında okulu bitiren çok sayıda kişi olduğunu belirterek, okulun katılımcılara çok şey kazandırdığına inandığını açıkladı.

15'inci dönemde de 40 öğrencinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda bulunduğunu ve sertifika almaya hak kazandığına değinen Bahçeli, okul kapsamında MHP'nin misyon ve vizyonuyla ilişkilendirilmiş temel siyasi, ekonomik, diplomatik, sosyolojik, iletişim, sosyal medya ve tarih konuları ile Milliyetçi-Ülkücü kuruluşların tanımını içeren toplam 25 dersin katılımcılara verildiğini söyledi. Katılımcıların 90 saatlik ders aldıklarını belirten Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun ilk günkü heves ve heyecanla nice yıllara ulaşmasını diledi.

Konuşmaların ardından öğrencilere sertifikaları verildi. Genel Başkan Bahçeli, Genel Başkan Yardımcısı M. Hidayet Vahapoğlu ve hemşerimiz Başdanışman Ali Güler'i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ali güler
karaman ali güler
başdanışman ali güler
devlet bahçeli
siyaset ve liderlik okulu
ali güler sertifika

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum