Reklam

Başkan Kulak: Üç kez ziyaret talebimiz kabul edilmedi

Çoğunluğu Ak Parti'den ayrılan isimlerden oluşan Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin kurucular..

Başkan Kulak: Üç kez ziyaret talebimiz kabul edilmedi
Editör: Karamanca
14 Aralık 2019 - 18:24




Çoğunluğu Ak Parti'den ayrılan isimlerden oluşan Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin kurucular listesinde yer alan Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak bir açıklama yaptı. Ak Parti'nin neden dağıldığına Karaman'dan bir örnek veren Kulak, ziyaret teklifinin kabul edilmediğini belirtti.

Başkan Kulak yaptığı yazılı açıklamasında; ''Değerli dostlar 2001 yılında kuruluşu içinde yer aldığım Ak Parti neden dağılıyor. Kendimden bir örnek vermek istiyorum. Yerel seçimlerde Bağımsız Belediye Başkanı seçildikten sonra tüm siyasi parti il ve ilce teskilatlarini ziyaret ettim.

Eski dava arkadaşlarımıza da nezaket ziyareti yapmak istedik, malesef üzülerek ifade etmek isterim ki 17 yıl canımızla Malımızla maddi manevi mücadele verdiğimiz Ak Parti'nin bu günkü Temsilcileri 3(üç) kez ziyeret için il başkanlığına talepte bulunmamiza ragmen ziyaret talebimiz kabul edilmemiştir.

İste Karaman'da yaşanan bu tablo Türkiye'de benzer şekilde dağdan gelenler bağdakini kovarcasına bir politika izlemektedir. izlenen bu ötekilestirme politikası ve genel merkezin bu serzenisleri dikkate almaması Ak Parti için dağılma sürecini hızlandırmıstır'' sölerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum