Reklam

Karaman'daki operasyonlarda 11 şahıs cezaevine gönderildi

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde suç ve suç şebekelerine geçit vermemek..

Karaman'daki operasyonlarda 11 şahıs cezaevine gönderildi
Editör: Karamanca
10 Aralık 2019 - 09:54




Karaman İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde suç ve suç şebekelerine geçit vermemek için var gücü ile mücadele ediyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ise uyuşturucuya adeta savaş açıyor.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kasım ayı içerisinde uyuşturucu il mücadele verilerini kamuoyu ile paylaştı. Karaman İl Emniyet Müdürlüğü verilerine göre Kasım ayı içerisinde yapılan operasyonlarda 416 adet reçeteye tabi hap, 254 Ecstasy Hap, 170 gram esrar, 7 gram kenevir tohumu, 3 gram metamfetamin ve 1 gram eroin ele geçirildi. Yapılan operasyonların toplamında ise yakalanan 11 şüpheli tutuklanarak Karaman Cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “Başta milletimizin geleceği olan gençlerimiz olmak üzere, tüm halkımızı uyuşturucunun zararlı etkilerinden korumak amacıyla uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcıları ile olan mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Halkımızın, İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen UYUMA isimli uyuşturucu ihbar mobil uygulamasını kullanmaları, ayrıca bu konuda karşılaşacakları bilgileri birimlerimizle paylaşmaları yapacağımız çalışmalara son derece önemli katkı sağlayacaktır” ifadelerine yer verildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum