Karaman OSB'de bir vardiyalık kesinti

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde planlanan çalışmalar sonucu 15 Aralık 2019'da elektirik ..

Karaman OSB'de bir vardiyalık kesinti
Editör: Karamanca
10 Aralık 2019 - 08:36




Karaman Organize Sanayi Bölgesinde planlanan çalışmalar sonucu 15 Aralık 2019'da elektirik kesintisi yapılacak. Yapılan kesintiden dolayı hiç bir fabrikaya elektrik verilemeyecek.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. yazılı bir açıklama yaparak Karaman Organize Sanayi Bölgesinde planlı elektrik kesintisinin yapılacağını duyurdu.Müdürlükten yapılan açıklamada, "Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğunda bulunan Karaman OSB TM'de; periyodik bakım çalışmaları nedeniyle 15.12.2019 (Pazar) günü 00.00 - 08.00 saatleri arasında Dağıtım Fiderlerinize enerji tedariği yapılamayacaktır.

Bağlantı Anlaşmasının 9. Maddesinde; TEİAŞ; a) Bu Anlaşma ve ilgili mevzuat hükümleri gereğince enerji kesilmesini gerektiren durumlarda en az beş gün önceden bildirimde bulunmak suretiyle, b) İletim sisteminin herhangi bir bölümünün TEİAŞ tarafından test ve kontrolünün, tadilatının, bakımının, onarımının veya genişletilmesinin gerektirdiği durumlarda en az beş gün önceden bildirimde bulunmak suretiyle, c) Mücbir sebep hallerinden birine bağlı durumlarda, d) Can ve mal güvenliğinin sağlanmasının gerektirdiği durumlarda, e) İletim sistemini veya enerji alınan veya verilen başka bir sistemi etkileyen veya etkileme ihtimali olan kaza, sistem arızası veya acil durumlarda. Kullanıcının tesis ve/veya teçhizatının bağlantısını kesebilir ifadesi yer almaktadır.

Yapılacak çalışmalardan dolayı bu süreçte gerekli önlemlerin alınması, Karaman OSB TM'ye tersten enerji akışının olmaması için gerekli manevraların Müdürlüğünüzce yerine getirilmesi hususunda; Gereğini arz ederiz" ifadelerine yer verildi.

fabrikalar elektrik

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum